На Алфа следната е во Вторник во 01:00 часот по полноќ...Орландо вс Кливленд...Еден од двата водечки со четвртиот тим во лигата...ЛеБрон против ХауардВечер има нешто на алфа? Лејкерси можда?:smir:
www.nba.comКој играат вечер? Спиев цел ден, па вечер ќе се гледа кошарка : )
00:05 Charlotte - Toronto Raptors 1.4613.292.81 01:00 Memphis - Portland 2.8113.361.45 New Orleans - Houston 1.6312.502.35 Oklahoma - San Antonio 2.8013.641.46 02:00 Denver - New Jersey Nets 1.1716.715.09Не знам дали ќе даваат некојаКој играат вечер? Спиев цел ден, па вечер ќе се гледа кошарка : )
Веќе кажав.Утре на Алфа Кливленд:Орландо...За други телевизии незнам оти само ова ја имаме барем во КавадарциМислев кои играат вечер а ќе ги дават на тв.. Мислам видов Њу Орлеанс против Хјустон рекламираа, се надевам ќе дават : О
Оваа листа е само од еден човек направен т.е Роб Петерсен. Не мора да значи дека е така. Како и да е горе-долу се сложувам со него, Леброн на прво место си е заслужено. И пак ќе кажам Вејд нема шанси да освои MVP со скорот на Мајами. Секој што прати НБА наназад во годините,знае дека НБА асосијацијата наградува и тимски успех, кога се зборува за MVP.Веќе кажав.Утре на Алфа Кливленд:Орландо...За други телевизии незнам оти само ова ја имаме барем во Кавадарци
И една информација која ја прогнозирав пред една недела.Најновата ранг листа за МВП трката е следна:
1.ЛеБрон Џејмс (Кливленд)
2.Двен Вејд (Мајами)
3.Коби Брајант (Лос Анѓелес Лејкерс)
4.Двајт Хауард (Орландо)
5.Крис Пол (Њу Орлеанс)
6.Дерон Вилијамс (Јута)
7.Брендон Рој (Портланд)
8.Тим Данкан (Сан Антонио)
9.Чонси Билапс (Денвер)
10.Јао Минг (Хјустон)
ПОШТО НЕ МИ ВЕРУВАТЕ ЕВЕ ВИ ЛИНК