Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Атанасе убаво е да кажеш колку шутеви на Леброн му требаше на ЛЕброн за да постигне толку поени против добрите тимови...како Бостон или Лејкерс. Еве јас ќе ти кажам за против Лејкерс.
14-45. Под 30 %.
Само види што му направи вчера Коби на Артест и Батиер, а присети се што му направија Артест и Батиер на Леброн. Е од тоа не се бега.
Ќе ги споредиме 2цата и во плејофот,може?Ох леле кој дел не го сваќаш? Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн(секоја чест за тоа), само кажав тоа што и малите деца го знаат, а тоа е дека Леброн против добрите тимови игра лошо. Хјустон,Лејкерс,Бостон...листата е долга. Плеј офот се ближи а таму нема да се Минесота и Сакраменто туку тимовите што ги спомнав погоре. Ај сега ти пак споредувај Коби и Леброн и пастирај статистики.
Атанасе остави ги бе.Тој лигушот го прават...На утакмица пред 1,2 недели шут 10-45...Еј што е тоа бе?45 шута на утакмица?Леброн е цар за него,па што сакате зборете.
Ќе ги споредиме 2цата и во плејофот,може?
Нема проблем не се расправаме,само дискутираме.Стварно не знам што ви е проблемот со овие споредбите, вие го правите тоа, јас го прашав атанасе да каже како Леброн игра против добрите тимови.
Јас му го постирав шутот на Леброн против Лејкерси 14-45 од поле во двете утакмици, тој ми вика на Коби е. Потоа почна да ми вади статистики Коби и Леброн. Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн, го ценам Леброн феноменален играч е, но факт е дека оваа сезона Леброн слабо игра против добрите тимови. Јас само тоа сакав да го кажам, само тоа.
P.S Не мора да ми реплицирате со реплики Lebron е кралот, Коби врска нема. Фала.
Нема проблем не се расправаме,само дискутираме.
Леброн мора да го носи тимот,тој е таму носител,како Коби во Лејкерс,Новитцки во Далас,Вејд во Мајами...Леброн игра слабо против добрите тимови,но неговиот тим заедно со Лејкерс има најдобар скор во лигата.![]()
Ајде доста со таа споредба кој е подобар?
Има само еден начин на споредба, тоа се освоените трофеи. Како што му рече Малдини на Мурињо, Коби у својата колекција има трофеи за кои Леброн сеуште сонува.
Точка.