Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.918
- Поени од реакции
- 8.789
ти кажав јас секоја година над дваесет поени просек полани кога во њу џерси играа и џеферсон и кид пофторно картер беше тој што ги влечеше конците и како можеш да споредуваш картер и кид сосема различна врста на играчи кажи ми ти "експерту" што беше лошо со кид и картер кога играа заедно???????????Абе “експерт“, среди си го пристапот малку, кај глупости тропаш па и лудило глумиш.
Ти дечко си заглавен у времето, не знам кога последен пат си гледал НБА утакмица (ако уопште си гледал) али најголемо нешто моментално кај Винс Картер е неговото име, на кое очигледно ти се запали како млад мајмун на банана.
Конкретно за Картер у Кливленд, типот има таков егоманијакален карактер, шо за мене е апсолутно незамисливо да делат топка со Леброн, ќе се угушат овие двајца на терен, мислам дека ќе биде уште полошо отколку што му беше со Џејсон Кид.
А и со таа надуената плата шо ја има нема баш добра да делува на селари капот на Кавс.
Со ова за Поузи шо ми го кажа само ме потврдуваш дека блага веза немаш од кошарка, типот ти е класичен универзалиец, прави скокови, шутира тројки, игра одбрана, а и нема ништо против на клупа да почне, у животна форма игра моментално у Хорнетс.
Која одбрана ја игра Поузи? ОМГ, со кој дискутирам јас, една утакмица ако гледаше од плеј-офот лани ќе ти беше јасно кој “лупнал“ нешто, дали ја или ти.
Башка информацијава за Картер шо ја тресна е праисториска, не знам зошто воопшто се дискутира на оваа тема, али добро, не би се зачудил ако прв пат допрела до тебе пред неколку денови.
биди сигурен кид не си отиде од њу џерси заради картер, тоа е последица на тоа што њу џерси сакаат подмладување на тимот затоа го добија харис кој е одличен млад и перспективен играч кој покажува подобри партии моментално од кид
затоа биди сигурен не си некој кој што ја тумачи nba многу добро си се попалил од пред 2-3 години е ќе ми кажуваш nba
сите слушнале картер победил некогаш во забивање и дека само за тоа го бива