NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не е очигледно ама ич. Децава на 5 години незнаат г'зот да си го избришат уште.
Можда си гледал ти нешто од последното финале со Чикаго ама си немал појма шо се дешава и не не убедувај овде залудно. А ако више пробуваш ондак пробај со некојасален коментар не со глупости као Картер не го бива.:smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Доста замарате со тоа дека е играчиште мене не ми се свиѓа ич како игра и крај,не може никој да ми го смени мислењето.
Индијана-Кливленд 93-93 20 секунди до крај,можно е да гледаме продужетци.

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
NAMESTENA UTAKMICA...ALI DOBRO, I ONAKA INDIJANA TREBASE DA TEPA. NIEDEN OD DVATA POSLEDNI FAULA NE BESE FAUL TAKA DA...PRAVDATA E ZADOVOLENA.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Доста замарате со тоа дека е играчиште мене не ми се свиѓа ич како игра и крај,не може никој да ми го смени мислењето.
Индијана-Кливленд 93-93 20 секунди до крај,можно е да гледаме продужетци.

Епа мали има разлика,

мене Коби абе ич не ми се свиѓа, па не зборим декан не е играчиште

Картер постигнува по 23 поена просек свекоја сезона, играл на преку 5 аллстара до сега, заработува 17 мил долари по сезона,
ти не си го гледал Картер у сред Далас кој постигнуе по 58 поена, не си го гледал Картер у финалето на истокот со Филаделфија 2001 кога погодува 9 од 9 шут за 3, и ред други работи

затоа речи не ми се свиѓа не го сакам и иди ти фино лепо гледај си го чикаго јута на јутуб и после прај се дека си ги глеал на некој што не се разбира у нба и што прати од леброн наваму ,

и не тропај више АМАН

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Седи бе,на јутуб,ако ти не си прател кошарка твој проблем е.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
Седи бе,на јутуб,ако ти не си прател кошарка твој проблем е.
абе дете, marley987 убаво ти кажа прифани го тој совет
и немој да се мачиш да не убедуваш сите дека гледаш кошарка од
6 години и гледам го мразиш картер кажи ако ти згешил нешто да зборам со него да ти се извини:pos2:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
vojnata ne e zagubena so edna zagubena bitka pravata bitka doprva postoi
CELTICS bidete zeleni

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
хаха абе како не сваќаш не го мразам Картер зашто би го мразел,него не ми се допаѓа како игра тоа е тоа и крај.
А за тоа и немам намера да ве убедувам дека од 6 години гледам нба.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Еј дај бе не му забележувајте на детево, нека си гледа он баскет од 6 години остајтего. Јас ко навијач на Јута не ги памтам баш нај најдобро сите шест утакмици, он ќе ми кажува за Чикаго и Јута. И добар пример ти посочија погоре ти можеш да го мрзиш Картер колку сакаш али дечкото на времето си имаше свои моменти, еве и јас исто го мрзам Коби ама стварно типот е луд.(ама не подобар од ЛеБрон)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
Еј дај бе не му забележувајте на детево, нека си гледа он баскет од 6 години остајтего. Јас ко навијач на Јута не ги памтам баш нај најдобро сите шест утакмици, он ќе ми кажува за Чикаго и Јута. И добар пример ти посочија погоре ти можеш да го мрзиш Картер колку сакаш али дечкото на времето си имаше свои моменти, еве и јас исто го мрзам Коби ама стварно типот е луд.(ама не подобар од ЛеБрон)
и јас го мразам коби ама е многу добар со леброн се тука некаде најдобри:smir:

а за овој од 6 години што гледа кошарка не коментирам бивало толку да се лаже:toe:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Немој да ме обвинуваш јасно?
Не те навредив и немој да трескаш глупости,јас си знам кога и што сум гледал и крај на дискусијата.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Многу ме тупиш жими се!!!
Како можеш ти да знаеш што сум правел на 6-7 години.:uvo:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
Многу ме тупиш жими се!!!
Како можеш ти да знаеш што сум правел на 6-7 години.:uvo:
абе дете ти ја тупиш нема логига што си ти разбирал бе на 6 години носилете у градинка, ти и сега многу разбираш ама ајде:uvo:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Хаха ти се експертот,седи бе мирен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop