NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок јас искрено пратам нба уште од 6 години,и Картер го памтам по куцањето,крај краева секој си има свој вкус на кошаркари така да не можеш да ме разубедиш дека е некој голем играч.

6 години?????????????:pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp:

арен си со мозокот ???????????///

Ок бе ти си арен,ти ли знаеш од кога гледам???
Сум ги гледал финалињата Јута-Чикаго за тоа памтам па сеа како сакаш не знам кој е чукнат,ти сакаш цел форум да го предомислиш дека е Картер играчиште:uvo:

Картер беше куцачиште можда во тоа време и малку играчиште ама сега е тапачиште...барем според мене.Не ми е квалитетен толку колку што го прават и си се прослави со забивањата а тоа ниво му дозволи и некои да го нарекуваат "опасен" играч каде по неколку години се докажа спротивното.
Пис!

Сум ги гледал финалињата Јута-Чикаго за тоа памтам па сеа како сакаш не знам кој е чукнат,ти сакаш цел форум да го предомислиш дека е Картер играчиште:uvo:

нема што тебе да те убедувам незнам зошто ти одговарам:toe:

Да де у право си нема што да ми одговараш разлистај 1-2 страни и види колку членови мислат дека Картер е многу јак играч а колку просечен па тогаш збори,и тој над тебе е у право ти како сакаш мисли си.

Да де у право си нема што да ми одговараш разлистај 1-2 страни и види колку членови мислат дека Картер е многу јак играч а колку просечен па тогаш збори,и тој над тебе е у право ти како сакаш мисли си.

дечко ти се вмеша одпосле се збореше за тоа кој повеќе ќе служи картер или поузи:toe:

Па види ги читав јас и вака:Поузи лани во Бостон изигра одлично,дечкото е помлад за разлика од Картер кој башка глуми звезда за разлика од Поузи,плус помала плата сакам да кажам дека за разликата во парите не вреди да се купи Картер за разлика од Поузи кој ќе врши работа исто така можеби помалку од Картер ама не е некоја разлика.

на некој неможам да докажам и веќе не пробувам

прв факт картер секоја година има над 20поени просек поузи тоа ќе го сонува

втор факт е тоа што бостон биднаа шапиони со три екстра ѕвезди во тимот, па затоа и на леброн нема да му дојде лошо од картер

хахах значи децава се крајот еј

Кај си ги глеал финалињаната чикаго јута на јутуб или тато пред спиење ти кажуал :pos2:

ај размисли друг пут пред да пишеш нешто ок

последното финале јута - чикаго се играло 98 значи ти си имал 5 године, не би рекол дека си бил баш некој нба фан тогаш :pos2::pos2:

али можда ја грешим можда си бил вундеркид :vozbud:

а и тоа што пупоне и ја се обидуемо да го кажемо е дека Картер не е играчиште туку е е играчиште во однос на Поузи, и дека би бил корисен за Кливленд моментално, и дека вие вие вундеркид експертите не сваќате дека Поузи е само еден обичен просек у нба кој една добра сезона, или подобро речено неколку добри утакмице у плеј офф-от лани , али изгледа дека памтењето те служи подобро од некои други особини

:helou:

Кај си ги глеал финалињаната чикаго јута на јутуб или тато пред спиење ти кажуал :pos2:

последното финале јута - чикаго се играло 98 значи ти си имал 5 године, не би рекол дека си бил баш некој нба фан тогаш :pos2::pos2:

а и тоа што пупоне и ја се обидуемо да го кажемо е дека Картер не е играчиште туку е е играчиште во однос на Поузи, и дека би бил корисен за Кливленд моментално, и дека вие вие вундеркид експертите не сваќате дека Поузи е само еден обичен просек у нба кој една добра сезона, или подобро речено неколку добри утакмице у плеј офф-от лани , али изгледа дека памтењето те служи подобро од некои други особини

јас веќе се откажувам немам намера да билдам постови

btw фала на подршката и тоа што има некој што знае што мислам

Чул те господ :vozbud:

Само тешко дека ќе успеемо да го задржимо истиот ростер и да го земемо Леброн

Заш РИП и Шид земаат многу висока плата, а и платите на МДајс и Принс не се за залење, плус тука ги имамо Максиел, Стаки и Амир Џонсон кои играат се подобро и подобро и на крајот на оваа сезона ќе треба и на нив да им се фрли некое динарче :wink:
Амир,Максиел и Стаки се на почеток на кариера затоа нема да земаат големи плати колку и да напредувале сезонава.Џо Думарс(најбоље е чоекот за трансфер операции у лига според мене) напраи добар потег со тоа што и Мекдајс беше у пакет со Билапс за у Денвер.Е сеа Нагетс одма го отпуштија Мекдајс а Детроит повторно го ангажираа со тоа што ќе му даваат мноооогу помала плата.Принс и Хамилтон зимаат околу просечна плата за у НБА така да не е некој проблем тоа а и којзнае шо ќе се дешава со Ричард зашо у последно време постојано е резерва. Ќе видиме.Штом Думрас планира нешто верувам дека ќе се оствари:)
Чекајте бе малце....Дали тие шо викаат дека Картер не го бива гледаат НБА уопште?? Едно е да речеш дека него сакаш играчот а друго е да речеш дека не го бива. Картер не го сакам ни јас,ниту Брајант нит пак Ајверсон ама неможам да кажам дека не ги бива.

Амир,Максиел и Стаки се на почеток на кариера затоа нема да земаат големи плати колку и да напредувале сезонава.Џо Думарс(најбоље е чоекот за трансфер операции у лига според мене) напраи добар потег со тоа што и Мекдајс беше у пакет со Билапс за у Денвер.Е сеа Нагетс одма го отпуштија Мекдајс а Детроит повторно го ангажираа со тоа што ќе му даваат мноооогу помала плата.Принс и Хамилтон зимаат околу просечна плата за у НБА така да не е некој проблем тоа а и којзнае шо ќе се дешава со Ричард зашо у последно време постојано е резерва. Ќе видиме.Штом Думрас планира нешто верувам дека ќе се оствари:)
Чекајте бе малце....Дали тие шо викаат дека Картер не го бива гледаат НБА уопште?? Едно е да речеш дека него сакаш играчот а друго е да речеш дека не го бива. Картер не го сакам ни јас,ниту Брајант нит пак Ајверсон ама неможам да кажам дека не ги бива.

RИП седи на клупа, али има можеби највише минутажа со Ајверсон, тоа нешто се прае паметен тренерот, исто ко поповиќ што прае со Гинобили

Али ја пре би сакал ако више некој од овие замине, за да се ослободи простор за Леброн, да биде РАшид, стар е зема највоше плата, и не е више тој рашид што беше, сеа дава по некои просечни 15-16 поени по утакмица, и добија лични за јадење бурек на судиите :tapp:

За новиот договор на ЛеБрон ќе бидат потребни сигурно над 20 милиончиња за сезона.мое лично мислење е дека ЛеБрон ако си оди од Кливленд би отишол во Њу Јорк но мислам најереално е осанување во Кавалирс

RИП седи на клупа, али има можеби највише минутажа со Ајверсон, тоа нешто се прае паметен тренерот, исто ко поповиќ што прае со Гинобили

Али ја пре би сакал ако више некој од овие замине, за да се ослободи простор за Леброн, да биде РАшид, стар е зема највоше плата, и не е више тој рашид што беше, сеа дава по некои просечни 15-16 поени по утакмица, и добија лични за јадење бурек на судиите :tapp:
Абе да,стар е више ова гомнојдаецов:pos2:Само нешто кења бе кај судииве,се нешо не му е по мерак.Ѕвер:) Ако глеаме според години би требало да си иде он ама па ептен ќе ослабе детроит на центри тогаш. Додуша ни Шид не е класичен центар али ипак има висина.Мекдајс ако остане,стар е и он и не е тоашо беше уште оддамна.Браун се покажа ко камен колку шо глеам сезонава.Ќе се игра (дај боже)Стаки,Хамилтон,Леброн,Принс почетна постава и ќе треба да се најде некој колку толку асален центар.

Очигледно сум бил вундеркид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom