NBA сезона 2009/2010

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
колку значеше лоша одбрана од само 50тина секунди и три тројки на Феникс... јбг овие се повампириле нешто...
наредната ги плескаме дома, нема вечно да играат со тројки само, Коби само да шутира повеќе, Артест да престане да го емитира Коби и да заиграме центарски повеќе ми се смачи да гледам некој ашлак неандерталски ко мајмун да се радува ко тој лопезот... дебил
одиме во ЛА да покажеме дека НИЕ СМЕ ШАМПИОНИ !!!!!!

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
UTRE na ISTOK od 2:30 ORLANDO-BOSTON,ajde da se dovrsi rabotata CELTICS!!!!

PHOENIX-LAKERS 115-106 i izramnuvanje na serijata na 2-2.
Zonata na SUNS cto ja igraa i kako se isplatese,KLUPATA na SUNS 54 poena,konecno da pogodi nesto redno bese FRYE 14 poena,DYDLEY,
BARBOSA,AMUNDSON,i fantasticniot GORAN DRAGIC,ali sega narednata
vo L.A.ke bido super utakmica,od prilika se znae cto sledi,ali cuda postojat.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
То мајстори знаев дека имаат сили да изедначат,ај сега нека се соземат малку,знам дека имаат сили и за победа во Стејплс Центарот.Така да го видам Коби да плаче.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Кога е репризата на МТВ за Лејкерси со Феникс?

На МТВ сајтот неможе да се провери програмата - не се изненадив многу...

А

Анноун

Гостин
браво феникс. неш мора да игра маестрално до крај на серијата , можеби ова му е последна шанса за прстен , сега или никогаш. ел еј оваа година немаат пораз дома во плејофот , ќе мора да се надминат себеси санси да направат брејк .

вечер очекувам победа на орландо за продолжување на драмата , иако не верувам дека ќе успеат да станат првиот тим што се вратил од 3: 0

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Вакво шутерско шоу на Фаникс не можеше да помине без победа, сепак Лејкерс се надевам дека ќе се пласираат во финале поради искуството!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Абе сега наредните две Лејкерс ќе си ги скрцкаат Санс, и то е то. Трето нема. :smir:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Mногу лоша игра на Лејкерс во одбрана.. Да играа малце по стегнато во одбрана,ќе го добиеја мечот..едноставно што шутна Феникс тоа и влезе у кош :toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Mногу лоша игра на Лејкерс во одбрана.. Да играа малце по стегнато во одбрана,ќе го добиеја мечот..едноставно што шутна Феникс тоа и влезе у кош :toe:
абе истото го правеше и Коби, ама поради тоа што не е веќе уан мен шоу играше за тимот ама тимот го изневери, пред се артест кој го глумеше баш Коби, колку само шута промаши чисти а до него во радар од 4 метра немаше никој, дефанзивец е ама барем пола од тие промешени удари да ги погодеше...
али не се грижам многу, доволно им беше на сонцата да светат полека ќе згаснат :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ептен ми е криво да го гледам Картер во лошо издание.... знам дека годините го газат, ама не сум навикнат да го гледам во вакво издание.... се надевам наредната утакмица ќе ме демантира со 30+ поени и победа на Орландо...:) да напоменам јас не сум фан на НБА клуб туку само на Картер, каде оди тој, за тој тим ќе навивам и тоа и го правам...:)
Фала ти друже за големата подршка:) Се надевам ќе си ја вратам формата :)

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Вечер случајно да не ја дават орландло-бостон?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.425
Фала ти друже за големата подршка:) Се надевам ќе си ја вратам формата :)

:pos: :pos: :pos: Да си жив ме изнасмеа, ај глеај да си ја вратиш формата сите пари на Бетерз ги ставам на Орландо.
Иначе мислам дека вечер нема да ја даваат. Немаше денеска на МТВ никаква информација, ќе си гледаме на нет најверојатно

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
dajte link nekoj za vecerva, me mrzi da se maltretiram na google :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Овие мтв не се тачни..многу е битна оваа утакмица а не ја даваат ццц!!Орландо - Бостон 37 - 31

Kajgana Shop

На врв Bottom