NBA сезона 2009/2010

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.425
Ах бе ајверсон го сисал на коби :)...48 поени сам им изигра и ги победи...нешто што коби никогаш не ке успее да направи во едно финале без подршка од тимот.Него батали кој кому сисал имаше тогаш ривалство -кингси вс лејкерси() и овие со помош на судциве али пак да не се повторувам,а сега само рекламите останаа.Ептен се искомерцијализира ....Него нешто што од порано ме интересира името на коментаторот на мтв што коментираше нба пред 10 години и беше прогласен за 2 најдобар коментатор во нба надвор од америка ???
Љубомир Крстевски мислим дека се викаше..

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Во серијата Лејкерс-Феникс сум за Феникс...........од секогаш сум ги мразел лејкерс и Коби и Шек на времето никогаш нема да заборавам како Реџи Милер ги одцепуваше со тројки,Биби му ја вадеше душата на Фишер а Ајверсон си играше курот со Коби. Нејсе,од тогаш се сменети многу работи ама пак дури и да влезат во финале лејкерс ќе бидат исцрпени и очекувам Бостон да ги ора.
затоа не постигнаа ни пола од она шо го прави/направи Коби до сега... :smir:
за 2 саати ќе биде весело враќањето во ЛА

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
А што се случи со човекот...милина ми беше да гледам кога тој коментираше?
мислам дека тој коментира-

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Љубомир Николовски ги држи правата за емитување на НБА во Македонија, он одлучува на која телевизија ќе ги продаде т.е. од која ќе земе највише пари и напраи најдобар договор. Не коментира више, и тоа е права штета за кошарката затоа што гледаме се повеќе неписмени морони кои појма немаат и се брукаат прво себеси, а после и телевизијата.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
А што се случи со човекот...милина ми беше да гледам кога тој коментираше?
мислам дека тој коментира-
Нема блага веза овој со Љубомир Николовски или како и да се презиваше.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Коментаторот што е сега на МТВ е идиот. На третиот натпревар Бостон - Орландо 100 пати кажа дека демек ако победи Орландо, Бостон е готов само затоа што главмите ѕвезди имале по 32 и 34 години.

Од друга страна, 100 пати кажа дека се ОГРОМНИ шансите Лејкерс да го исчисти Феникс со 4 - 0 и дека речиси нема никакви шанси Феникс (ова беше пред третиот дуел).

Н

'Никола'

Гостин
Ме воодушеви првово полувреме меѓу Феникс и Лејкерс (има уште една минута али не менува тоа ништо):)
Олку успешни шутеви од двете страни одамна немам видено.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.425
Aууу World War III in Phoenix

Ваков Баскет не сум глеал одамна, криво ми е што заврши полувремево. Феникс ги допира Лејкерс со обична зона, интересно.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ауууууууууу... ваква втора четвртина немам многу одамна гледано, какви погодени удари од по 7 метри и на двете страни... мераци е иако ЛА губат убава кошарка се гледа, тоа одамна се бараше ми здосадија дефанзивите на бостон, ова е вистинска НБА вечерва :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Да му е**м криво-левиот шут на Фишер, ништо не промаши.:pos:
Кога ќе го видам како шутира, си викам оваа замина в ниви некаде, ама сите ја скинаа тоа мрежата.:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Да му е**м криво-левиот шут на Фишер, ништо не промаши.:pos:
Кога ќе го видам како шутира, си викам оваа замина в ниви некаде, ама сите ја скинаа тоа мрежата.:)
абе ко Р.Калос ги шутира со надворешно ефе :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Море ако продолжат Феникс со ова темпо, ни Карлос ни Роналдо да дојдат не ги спасуваат Лејкерси.:)
А иначе, коментаторов е турни ме да кинисам.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
феникс врска немаат трупови не можат предност да задржат, а коби брајант погодува од каде што сака додека стадемаер не е ни приближно како прошлата утакмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom