NBA сезона 2009/2010

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Зошто не?? Ипак нокен термин ке е,нема да ти се погоди во термин во кој играат европските екипи или па нашиве (Мзт ) па да неможеш да глеаш :P :)

Мене ме интересира како ке изгледа овој спекатакл пошто ке се игра пред толку многу народ зa прв пат у историјата..

Еве ја арената.. од 80 000 до 100 000 гледачи . :vozbud:

Не гледам ол-стар веќе добри 5 години, од НБА плеј-оф утакмици само кога имам одвишок време. Не сакам да дреждам до 5,6 сабајле чекајќи како Бијонсе ја пее америчката химна, како некој скока на трапез, ако сакам пак чирлидерки ќе ги најдам оние словенечкине на нет ... Играта е во втор план, ако може воопшто и да се нарече игра. Повеќе внимание се обрнува на тоа кој какви чевли носи или кој ќе облече костум од Супермен. Како што реков погоре, ако сакам циркус ќе идам у Медрано:wink:

Али добро, американците се проста раја, па нека се палат на тоа.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Нема ол стар како во добрите времиња. Факт.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.969
Поени од реакции
23.532
Ама и факт е дека целиот овој настан е направен за забава. Едно големо шоу, не треба сеа да се стегнат они и да играат сериозно и да заврши натпреварот 93-79 на пример.

Незнам шо ја тупите. А и такви времиња дојда, поголемо шоу, појќе рекламе појќе кеш. Многу јасно

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јебеш ол-стар, Коби изгледа го пропушта.
Па ако не игра Коби уште подобро,нема да гледам како се препотува и се мачи ко роб у Колосеум против 4 тигри и 6 крокодили се со цел да земе МВП. Игра симултанка ко сам да е на паркет:tapp:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Vecer zatvoranje na prviot del od sezonata i toa:Cleveland i Orlando,L.J.i SuperMAN!!

Ама и факт е дека целиот овој настан е направен за забава. Едно големо шоу, не треба сеа да се стегнат они и да играат сериозно и да заврши натпреварот 93-79 на пример.

Незнам шо ја тупите. А и такви времиња дојда, поголемо шоу, појќе рекламе појќе кеш. Многу јасно

Da bas taka,jas ocekuvam edno golemo cudo,ZA PRV PAT,vo istorijata na NBA,
da odi All Star,na vakov stadion,BRAVO za Mark Cuban,sekoj den gledame,
kosarki so odbrani i strasni potezi,sega vreme za uzivanje,i show,prekrasna ideja.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Вечер прав испит за ЛеБрон.Без Мо и Делонте против Орландо и расположениот Винс.Дали ќе продолжи победничката серија на Кавалирс?Вечер во 2 часот кој е у можност нека гледа нема да зажали...

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Коби и официјално нема да игра на ОлСтарот ..

Jason Kidd of the hometown Mavericks will replace his former Team USA teammate Kobe Bryant in Sunday's All-Star Game.

Bryant has missed the past three games with an ankle injury. Before this injury, Bryant hadn't missed a game since the 05-06 season.

Во мегувреме полувреме на Орландо Кливленд.
Тука некаде се сеа за сеа..66-63 за Кливленд.
Многу слободни шутна Џејмс,секој негов влез судат во негова корист..17коша ,и 12 шутнати слободни у прво полувреме..
Хиксон и Варежао се утепаа од давање кошеви.. неверојатно :tapp:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Очигледно и годинава ќе го имаме најдобриот резултат во регуларната сезона.Но не ме радува тоа целосно.Треба титулааа.Мора сезонава да стартува серијата титули на кралот...

Поарно муабетов да си го продолжиме на фан клуб Кливленд и онака треба да го заживејме малклку

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Дај нека стави некој времињата на Ол-Старот како идат.
Денеска се рукис со софтмор само од колку саат?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Дај нека стави некој времињата на Ол-Старот како идат.
Денеска се рукис со софтмор само од колку саат?
од 03:00

сабота спрема недела

тројки, куцања ... тинтириминтири од 01:30

и недела спрема понеделник

NBA ALL STAR GAME 02:00 :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom