NBA сезона 2009/2010

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
By Man!!!

Celata macnotija e toa sto,koga je gledas utakmicata,
vo LIVE,te frustira se nerviras,radi kladenje radi pari,radi se,
bukvalno so ekipi so nad 31 pobeda sme vo Garden 0-7,
recap na nba.com ne te nervira 2-3min,nemame konstantnost,dali godinite,
pa i povredite,dali se zasitija od prstenot,neznam. Nisto ne e
zagubeno,samo vo playoffot,cto ke nemame doma,
prednost,toa e losoto,ali toa e sto e,Boston e Boston.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Vincanity :vozbud:

Ми се напрае мерак вечер до немај каде.

Браво за Меџикси, одлична игра пред се у одбраната. Иако Двајт не беше нешто посебно офанзивен Винс го надополни.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
луѓе ќе даваат ли некаде ал стар на некоја од нашиве македонски канали?

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Half Man,Half Amazing

The high-flying layups. The fall-away jumpers. The step-back 3-pointers.

Vinsanity was back.:vozbud:

48 коша :helou:, 19-27 од поле од кои 6 од 10 за 3 поени..плус 7скока и 2 асистенции :wink:

Најтрагичното е што таман решив да одморам една утакмица ради тоа што ЊуОрлеанс беа без Крис Пол.. не ја глеав утакмицата и еве што се дешава ..:tapp:

Ај после на раат :tv:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Леле Картер кој ѕвер еј,а ја си мислев пропала инвестиција!
It's amazing,so amazing....

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Ол-стар за обични смртници во мкд нема. Кипарската алфа ќе пренесува, не нашата. ВО околината, Албанска телевизија ќе го пренесува ол-старот. Ако не ви се гледа на стрим, идите во дебар,можда ќе се фати некоја слика.Јас си чувам лимит.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ол-стар за обични смртници во мкд нема. Кипарската алфа ќе пренесува, не нашата. ВО околината, Албанска телевизија ќе го пренесува ол-старот. Ако не ви се гледа на стрим, идите во дебар,можда ќе се фати некоја слика.Јас си чувам лимит.
:tapp::tapp::tapp::tapp:Повеќе коментар од ова не треба.....како може ол-стар никој да не дава бе....Шехерезад и Бандини ми даваат, а неможат да откупат еден ол-стар:nesvest:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Јебеш ол-стар, Коби изгледа го пропушта.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Јебеш ол-стар, Коби изгледа го пропушта.
Да?? Oвa ексклузивно од тебе? :)
Дај жити се кажи кај ги читаш овие информации :D

ај еве ти инфо...

Lakers guard Kobe Bryant could return to the floor on Wednesday night against the Jazz.

Bryant has missed consecutive games, both victories, with a sprained left ankle.

"It's really up to [Bryant]," Lakers coach Phil Jackson said.

"If he feels like he can play, he can play. He doesn't want to miss any games that he doesn't have to miss, and that's a pretty natural thing. He feels like it's his responsibility [to play] being the leader of this team, and I agree with him there. There's a certain responsibility to play, but if he can't play, he'll know."

Jackson added that tests Bryant underwent Monday came back better than team doctors expected.

"They were really pleased," he said. "It was less problematic than it could have been."

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

ај еве ти инфо...

Lakers guard Kobe Bryant could return to the floor on Wednesday night against the Jazz.

Bryant has missed consecutive games, both victories, with a sprained left ankle.

"If he feels like he can play, he can play. He doesn't want to miss any games that he doesn't have to miss, and that's a pretty natural thing. He feels like it's his responsibility [to play] being the leader of this team, and I agree with him there. There's a certain responsibility to play, but if he can't play, he'll know."

Jackson added that tests Bryant underwent Monday came back better than team doctors expected.

"They were really pleased," he said. "It was less problematic than it could have been."
По сајтовиве имаше дека ако Коби игра денеска против Јута ќе игра и на ол-стар, а ако го нема денеска ќе го нема и на ол-старот. А ол-стар без Коби:tapp:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Се вртат секакви муабети по нетот, али уште нема ништо изјавено Коби. Јас мислам дека нема да си дозволи да неигра на ол старот. Сигурно ќе побара само да му се намали минутажата на теренот. Нешто како Јао Минг што направи минатата година ако ви текнува ..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

ај еве ти инфо...

Од мене бе, што ми фали мене?
Кога сум заебал со инфо или па грешна вест? :wink:

Уште не се знае дали ќе игра, а ја мислам дека нема да игра.
Па ќе видиме што ќе испадне, ја и онака нема да го гледам тој циркус што некои уште го нарекуваат кошарка:smir:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Па ќе видиме што ќе испадне, ја и онака нема да го гледам тој циркус што некои уште го нарекуваат кошарка:smir:
Зошто не?? Ипак нокен термин ке е,нема да ти се погоди во термин во кој играат европските екипи или па нашиве (Мзт ) па да неможеш да глеаш :P :)

Мене ме интересира како ке изгледа овој спекатакл пошто ке се игра пред толку многу народ зa прв пат у историјата..

Еве ја арената.. од 80 000 до 100 000 гледачи . :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom