NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
:) NEW YORK (AP) The NBA will penalize flopping this season, fining players for repeated violations of an act a league vice president says has "no place in our game." Players will get a warning the first time, then be fined $5,000 for a second violation. The fines increase to $10,000 for a third offense, $15,000 for a fourth and $30,000 the fifth time. Six or more could lead to a suspension.

G

grande-juve

Гостин
НБА лигапас обезбеден, ми дадоа илјадарче попуст, утре почнуваме со Бостон против Бо Мекејлеб:vozbud:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656
Грифин одма почнал да се буни, изјавил дека новите правила се само за да заработи НБА дополнителни пари, се глеа уште од старт дека не му одговараат овие правила. Кај и да е очекувам и ЛеКвин да се побуни. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
НБА лигапас обезбеден, ми дадоа илјадарче попуст, утре почнуваме со Бостон против Бо Мекејлеб:vozbud:
На Спорт Клуб ќе ја има оваа, за тие што сакаат да гледаат, да си знаете.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
Грифин одма почнал да се буни, изјавил дека новите правила се само за да заработи НБА дополнителни пари, се глеа уште од старт дека не му одговараат овие правила. Кај и да е очекувам и ЛеКвин да се побуни. :icon_lol:
Ќе ви треба нешто време да се отворат гифовите, ама не се жалете сите имате броадбанд конекции више... ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Последниов гиф (Барон Дејвис е ваљда) е најјак жими све....се умрев од смеење:pos:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.751
Dirk Nowitzki: NBA flopping rules ‘a bunch of crap’

--- надополнето: Oct 5, 2012 5:30 AM ---
Последниов гиф (Барон Дејвис е ваљда) е најјак жими све....се умрев од смеење:pos:
Дап, Бајрон Дејвис главом (и брадом)... :)

Еве уште еден добар флоп од него (у тој тим друштвото му беше најпогодено иначе).

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
сеа ако прајме така за секој играч по 10 можиме да најдиме, а за гасофт еден микстејп можиме да напрајме со топ 100.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom