NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Добро бе ти тренираш или таков си од малечок? Како може да контраш на се и сешто на форумов освен тоа ако не е поврзано со твоите Селтикс. Па што да ти кажам, без разлика на тоа дали беше плеј оф или пријателска утакмица Рондо беше измочан од Бо, го растрти у секоја смисла. И не би рекол баш дека Рондо не се залагаше, ако забележа во еден момент си поделија по еден лакт и двајцата што значи имаше и те каква битка меѓу нив.
Коментаров ти е тотално непотребен, ваљда ти е мака што твојот омилен клуб неможе да победи еден тим од Турција, се посрамоти вечерва иако станува збор за френдли меч, а воедно и мака што тимот ќе ти биде мизерен оваа година односно нема да има теоретски шанси покрај Мајами, Индијана и Бруклин.
Затоа ќе те замолам немој вакви коментари, особено не за Бо, цар царосан, нема да се роди повеќе ваков човек, секоја чест. :cuc::cuc:
се посрамотил бостон :pos: и то на пријателска утакмица :tapp:дали ти се слушаш шо збориш. па фенербахче колку пари им платија на бостон за утакмицава, он ми кажува на мене мака ми било :pos:. мизерни ќе биле бостон оваа година. извини , заборавив дека лејкерс се шампиони оваа година, треба утре да им дадат трофејот...само пази да не бидете вие мизерни од толку напнување. и зашто да не смеам на коментирам ? играше тимот за кој навивам, ќе си пишам мое мислење. ти ако си админ овде, шо треба, да го банираш секој шо не го дели твоето мислење ? па веќе не ни пишувам овде, кога не може некој да си даде свое мислење, а админите се прават шерифи, нема потреба веќе да се замарам тука

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.657
се посрамотил бостон :pos: и то на пријателска утакмица :tapp:дали ти се слушаш шо збориш. па фенербахче колку пари им платија на бостон за утакмицава, он ми кажува на мене мака ми било :pos:. мизерни ќе биле бостон оваа година. извини , заборавив дека лејкерс се шампиони оваа година, треба утре да им дадат трофејот...само пази да не бидете вие мизерни од толку напнување. и зашто да не смеам на коментирам ? играше тимот за кој навивам, ќе си пишам мое мислење. ти ако си админ овде, шо треба, да го банираш секој шо не го дели твоето мислење ? па веќе не ни пишувам овде, кога не може некој да си даде свое мислење, а админите се прават шерифи, нема потреба веќе да се замарам тука
Не сум админ не се пувај одма. И стави све на страна, муабетот ми беше како може така за Бо да искоментираш? Да било плеј оф ќе сме виделе кој кого ќе растртел. Зар не забележа до сега дека Бо е светска класа? Дека може комотно да игра во НБА и да биде главна алка во тимот кој што ќе игра. А за Лејкерси не се секирај нема мизерни да бидат, главни кандидати за титулата се и ќе праиме муабет кога ќе играат против Бостон во двете утакмици од сезоната, зашто најверојатно нема да може да се сретнат во плеј офот. Ае..

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како бе тоа Бостон се посрамотил поради тоа што изгубил од Фенербахче?
Па на 6-7 разлика при крај која петорка беше на Бостон???
Да му беше толку до победа не Док ќе ги ставеше Пирс,Гарнет и Рондо.
Тотално небитна работа е резултатот на овие утакмици,Бостон ќе гази сезонава,ќе видите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
да беа у плејоф у нба, дали мекејлеб ќе го газеше рондо или обратно ;)
Тотално небитно ми е тоа, колку што небитно ми е и дека Бостон загубија. Сакав Бошко да се покаже, и тој го стори тоа. Ги растури у второ полувреме, и кога беа со прва и со втора/трета петорка. Ако ја гледаше, нема шо да се буниш, го извади од патики Рондо на 2-3 пати и покажа дека има НБА квалитет. И самите амерички коментатори тоа го потенцираа цела утакмица.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.657
Како бе тоа Бостон се посрамотил поради тоа што изгубил од Фенербахче?
Па на 6-7 разлика при крај која петорка беше на Бостон???
Да му беше толку до победа не Док ќе ги ставеше Пирс,Гарнет и Рондо.
Тотално небитна работа е резултатот на овие утакмици,Бостон ќе гази сезонава,ќе видите.
Добро и ја малце ја претерав али ме изреволтира Џони со неговиот коментар, одма застанува во одбрана на Рондо. Па знаеме кој е и што е Рондо, класа си е и никој не го оспорува тоа али денес Бо го извади од патики буквално, маста му ја извади и тоа е за почит. А он да застане во одбрана на Рондо одма почна да врти муабети демек плеј оф да било ова да било она да било. Па и баба ми да имаше јајца ќе беше дедо, ама не е. Бо си е наш и треба да го почитуваме секој негов настап, особено ваков успешен против екипа од НБА.

G

grande-juve

Гостин
Тотално небитно ми е тоа, колку што небитно ми е и дека Бостон загубија. Сакав Бошко да се покаже, и тој го стори тоа. Ги растури у второ полувреме, и кога беа со прва и со втора/трета петорка. Ако ја гледаше, нема шо да се буниш, го извади од патики Рондо на 2-3 пати и покажа дека има НБА квалитет. И самите амерички коментатори тоа го потенцираа цела утакмица.
Скалабрини беше едниот коментатор и 100 пати го испофали Бо како е најдобар кошаркар во Европа, како проаѓа меѓу двајца на пик, незапирлив итн... искречи Скалабрини. А во плејоф што ќе било не знам, ама денес убаво се виде кој го доби “дуелот“, и покажа Мекејлеб дека е нба материјал.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
eric godsoe :cuc:
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 10:58 ---
пс. ланскиот трет пик Енес Кантер, ослабел дури 23 кила во офсезоната

лани имаше слаба руки сезона најмногу заради стамината и слабата подвижност... е ајде сега да видиме... очекувам пресвртница на кариерата слично како што беше и со пекович

G

grande-juve

Гостин
Конечно пак ќе ги гледам Портланд, не можам да се стрпам да видам Олдриџ и Лилард како ќе функционираат

:vozbud:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.757
За Лилард велат дека ќе биде добар... можеби и руки на сезоната. Ќе биде интересно да се гледаат рукијата оваа сезона, добар драфт беше.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.657
Мајами-Клиперс играат моментално, втората четвртина е во тек, води Мајами 31-18.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Хит ќе бидат сташни сезонава... а за мојте Клиперси шта речи.. same old same old ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Дечки дајте ми стрим за Детроит - Милвоки...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom