NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Trade Accepted
FILI traded Greg Monroe, Det to WDP
FILI traded J.J. Redick, LAC to WDP
WDP traded Kobe Bryant, LAL to FILI
WDP traded Nene Hilario, Wsh to FILI
WDP traded Andre Iguodala, GS to FILI

Oвде сум сигурен дека сакав да убацим уште некој играч од тимот на Филиповиќ ( што може и ќе доведеше да не ја прифати трампата), и малу губим, али не ми е криво !

Нене игра слабо у задње време, а Андре Игудала ионака ми е од фри ејџентс, и има некоаш добри денои али појќе му са лоши !!
Грег Монро ми е хај скул краш, таќе да .... :)

Дали сте свите ок со трједов??
zemaj kogo sakas, sekako go gubis duelot so mene . Srga ke e interesno ti se vrati zeko :D

Член од
26 август 2013
Мислења
172
Поени од реакции
178
Trade Accepted
WDP
traded Kobe Bryant, LAL to FILI

Oвде сум сигурен дека сакав да убацим уште некој играч од тимот на Филиповиќ ( што може и ќе доведеше да не ја прифати трампата), и малу губим, али не ми е криво !

Нене игра слабо у задње време, а Андре Игудала ионака ми е од фри ејџентс, и има некоаш добри денои али појќе му са лоши !!

Јас па мислам дека ти си во предност со трејдов, Игудала е за никаде, Нене е тука негде со Редик, а Монро се подобро и подобро ќе игра за разлика од Коби кој на секој 3-4 утакмици ќе се одмара. Избалансиран е трејдов, зависи само кој какви очекувања има од играчите што ги добива.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Хасан Вајтсајд 20 поени вчера :icon_lol:
Ме ебаа повредиве ќе ми биде 3 пораз по ред изгледа ова, а и приметуем у задње време све противнициве мои просеците у екипа им играат животни партии баш против мене :(

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Хасан Вајтсајд 20 поени вчера :icon_lol:
Ме ебаа повредиве ќе ми биде 3 пораз по ред изгледа ова, а и приметуем у задње време све противнициве мои просеците у екипа им играат животни партии баш против мене :(
Тоа само така тебе ти се чини :)

Можеш слободно да го провериш тоа. Оди табелата каде што е и сортирај по point against (PA). Па ќе видиш кој имал најмногу а кој најмалку среќа досега :) Ти си имал натпросечно среќа досега :)

Јас досега сум "примил" 5883 поени во 10 кола и сум лидер моментално. Тоа е 588.3 по коло. Тоа ти доаќа како да играм со Bogota Shutters во просек секое коло :eek: За споредба последен со најмногу среќа е Drachevo Kromids со 4911.

H

Harry Callahan

Гостин
Trade Accepted
WDP
traded Kobe Bryant, LAL to FILI

Не си загубил ништо посебно со трејдов да не се лажеме . Прифатив трејдов само поради тоа што ми здосади повеќе да добивам разни понуди за Монро од тебе и ајде нека ти биде . Коби постојано на неколку натпревари ќе одмора поради годините али ајде да го имам Коби во тим еден од најдобрите во историјата . Реално за Монро требаше да ти го барам Зек Рендолф , јас на драфт го земав Монро а ти веднаш после мене го зема Рендолф , а и откако си отиде Џош Смит од Детроит Монро и Рендолф тука некаде ќе бидат според статистика и бројки на терен али ајде ти тој трејд немаше да прифатиш секако . Нека ти биде трејдот си кажав и го прифатив . Иако ми е смешно од повеќе фантази лиги што имам играно многумина бараат омилен играч од свој омилен тим а не се лабави со понуди . Јас си го земав на драфт Дирк Новицки иако можев и подобри играчи во 2 рунда да земам од Дирк што ќе носат повеќе поени но намерно и свесно го земав Дирк бидејќи не сакав подоцна да се правам скржавец и Циган или Пироќанец или што и да е со бомбардирање со секакви понуди . Стил е стил . Со здравје нека ти користи Монро .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
7-4 скор пред серија на пар заебани мечеви...ок е.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Која неправда им ја направија судииве на Мемфис ма да за добро за мене...Ајде Бледсо одлепувај у продужетоциве иначе маф ми е работа:D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Изгубив за 1 поен :pos: Бледсо несреќо ни една на решена утакмица фрли тројка ради реда...За памет ова можев уште еден играч да ставам викам ај нема потреба...Леонард постигнува исто поени колку Бледсо и Барнс колку Бил :facepalm:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Каква утакмица имам сега тешко дека ќе тепам .. после 8 победени по ред ми дојде Драчево кромидс и има играчи кои ќе изиграат 8-9 утакмици повеќе од моите а тука се сигурно 100 поени во просек.

G

grande-juve

Гостин
Минатово коло најмногу поени од сите:cool:, али џабе ако не ја добијам следнава со Канибалс, ќе ми останат само теоретски шанси за плејоф..
А интересно, коа требаше да ослободам место за Џош Смит(после во трејд за Метјуз), Вигинс убедливо најслаб ми беше во ростерот, али имав верба у него и го остаив, и одма после тоа почна да се распуцава:D.
Најинтересна сезона досеа мислам во Кајгана лигава..

Член од
26 август 2013
Мислења
172
Поени од реакции
178
Изгубив за 1 поен :pos: Бледсо несреќо ни една на решена утакмица фрли тројка ради реда...За памет ова можев уште еден играч да ставам викам ај нема потреба...Леонард постигнува исто поени колку Бледсо и Барнс колку Бил :facepalm:
Замисли да влезеше тројката :D

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Минатово коло најмногу поени од сите:cool:, али џабе ако не ја добијам следнава со Канибалс, ќе ми останат само теоретски шанси за плејоф..
А интересно, коа требаше да ослободам место за Џош Смит(после во трејд за Метјуз), Вигинс убедливо најслаб ми беше во ростерот, али имав верба у него и го остаив, и одма после тоа почна да се распуцава:D.
Најинтересна сезона досеа мислам во Кајгана лигава..
Си уште за трејдот?

Kajgana Shop

На врв Bottom