NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Сакам јавно да му се заблагодарам на Џош Смит, што во втората утакмица сезонава ме натера да се покаам што го земав:pos:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Првиве 3 ви ги попуштив да се израдувате малце . Сега идеме газење :D
Screenshot_1.png

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Сакам јавно да му се заблагодарам на Џош Смит, што во втората утакмица сезонава ме натера да се покаам што го земав:pos:
Мене можеби грешно ме сфативте. Не се покаив што го отпуштив туку што не порбав да го трејдам претходно :) Колку добро ќе би дојдеше бекче како Matthews (и онака ми требаат бекови).

П.С. Праќајте ми понуди со бекови слободно :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Мислам дека ќе го задржи просекот од некои 14-15 поени до крај, ќе се стабилизира Смит, мада избрзав со трејдот тоа да :semolam:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
@grande-juve поштуем понуда братче, у искушение бев, али Милсап некако при срце ми се закачи ептен, и морав да те одбием !!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Па да му ебем мајката и зар и све, кај ме еба повредете задњи две недеље, полоши распореди имам 3 мечапа по ред, и вчера едини ден, едини у свите 7 од мечапот у кој имам подобар распоред, и појќе играчи и ден у кој требаше да се приближим Елфрид Пејтон, Браќава двајца со ушите и Донатас факинг мотијеунас му носат на оклахома 100 поени !
па да му ебем мајката, јебено :bravobe:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
7 по ред :)
Иначе Мело е аут па го зедов овој Квинси Ајси да видам што ќе покаже сега би требало да земе некоја минута и некој шут повеќе .
бтв Вадја ти си следен :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Rubio Curse :)
Од кога се повреди Рубио, пола лига почна да се повредува, конкретно кај мене Каваи, Кевин Лав (мада он само 1 утакимца паузираше), Сендерс претходно.
Мене целта ми е да влезам во плејоф, после од таму што ќе биде нека биде :D

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Вака така сепак ќе изгубам од @sangoku иако имам втор најдобар скор од сите оваа недела... Плејофот само сон ќе ми остане...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Вака така сепак ќе изгубам од @sangoku иако имам втор најдобар скор од сите оваа недела... Плејофот само сон ќе ми остане...
Мала бара полна крокодили ни е табелата :D . 2-3 победи да врзиш одма си горе а тек сме на пола сезона

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ау интересна утакмица сум имал неделава..ако тепам ќе биде јако :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ovoj Acy e ili melo se ima maskirano vo nego ? Dobro sto go zemav odma stom se povredi melo .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Trade Accepted
FILI traded Greg Monroe, Det to WDP
FILI traded J.J. Redick, LAC to WDP
WDP traded Kobe Bryant, LAL to FILI
WDP traded Nene Hilario, Wsh to FILI
WDP traded Andre Iguodala, GS to FILI

Oвде сум сигурен дека сакав да убацим уште некој играч од тимот на Филиповиќ ( што може и ќе доведеше да не ја прифати трампата), и малу губим, али не ми е криво !

Нене игра слабо у задње време, а Андре Игудала ионака ми е од фри ејџентс, и има некоаш добри денои али појќе му са лоши !!
Грег Монро ми е хај скул краш, таќе да .... :)

Дали сте свите ок со трједов??

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Да бе, океј е. Редик, Нене и Игудала се фри ејџентс материјал, jас трејдов го гледам Коби за Монро :D

Kajgana Shop

На врв Bottom