NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
тоа е. неможи толку ѕвезди во Никс да играат заедно. додека беше Мело повреден, Лин им носеше победи, се врати Мело, падна им играта на Никс (не оти беше Д’Антони тренер). Стадемаер и Мело на паркет, не се знае кој ќе биди главниот поентер. Вака без Стадемаер и Лин, Мело има многу повеќе слобода, си шутира и си поентира

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
4 слободни по ред во најбитните моменти......страшна утакмица беше, а како само глупаво почна.
Мело:cuc:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мело ми омилен, го чекам моментот кога ќе се пронајде максимално во некој тим.:pipi:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Каква екипа има Њу Јорк ги пратам сезонава и убеден сум дека ке изненадат у завршницата.Само да се уходаат добро цела екипа пошо кој од кој се ... Кармело е врв !!

G

_Ghost_

Гостин
Бостон одлично играат досега, Рондо каков шут изваде во еден момент :cuc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
Каква екипа има Њу Јорк ги пратам сезонава и убеден сум дека ке изненадат у завршницата.Само да се уходаат добро цела екипа пошо кој од кој се ... Кармело е врв !!
Ја ако сум за некој убеден дека ќе '' изненадат '' тоа се Бостон, до душа глупо би било да се каже дека они некого би изненадиле ама не и Њујорк, ова денес беше pure luck што им се деси, силуваа шут за 3, не ми се свиѓа како играат, немаат тренер кој е кадарен да ги води до нешто големо односно до изненадување, ќе паднат уште во прво коло од плејоф во тоа сум убеден а немам ништо против тимот али јебига, некои работи уште не им се поклопени и претставуваат кочница за поголем прогрес во плејофот.
Сепак, или Мајами или Чикаго ќе им се паднат, сеа глупо е да се каже дека треба некој да им се повреди на едниве или другиве па ете да Њујорк да имаат шанса и за втора рунда од плејоф, а условот е само тој според мене нонедај боже такво нешто да се издеси.

Али ајде прво нека се стигне до истиот па ќе тераме муабет, Милвоки не се за потценување а и Филаделфија имаат заебана дигресија во последно време, 4-6 им е скорот во последни 10 дуели а и денес губат од Бостон, па ќе се израмнат во поразиве со Њујорк а ќе имаат во пакет со нив 1 помалку од Милвоки.

Ќе биде интересна биткава за плејофов и на западот и на истокот. (y)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ептен ми се свиѓа играта на Селтикс после олстарот.
Одлично се истакнаа резервите, посебно Стисма и Бредли.
Овој првиот игра ептен добро во одбрана, лепи блокади на сите страни, зема скокови, нема што не прави. Одлично откритие.
Не дозволуваат повеќе толку офанзивни скокови како порано.
Сите влегова во врвна форма, таман кога треба за плејоф. Ќе видиме каква ќе биде состојбата за таму, мислам дека можат да се носат со сите други освен Чикаго.

G

_Ghost_

Гостин
Центарон на Бостон, Холинс, скината главата од Волкот од Арсенал. :pos:

--- надополнето: 9 април 2012 во 02:06 ---
Ептен ми се свиѓа играта на Селтикс после олстарот.
Одлично се истакнаа резервите, посебно Стисма и Бредли.
Овој првиот игра ептен добро во одбрана, лепи блокади на сите страни, зема скокови, нема што не прави. Одлично откритие.
Не дозволуваат повеќе толку офанзивни скокови како порано.
Сите влегова во врвна форма, таман кога треба за плејоф. Ќе видиме каква ќе биде состојбата за таму, мислам дека можат да се носат со сите други освен Чикаго.
Иначе само Ален е дрвце по повредава, не можи шутот да си го пронајди. Ама мора кога-тогаш да го центрира.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Полека за него, само што се врати од повреда. Ја темпира формата и он, таман за плејоф.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Леле мајко Њу Џерси Нетс и Кливленд Кавалирс каква утакмица беше, овој Џералд Грин ако е нормален еве ве, како може чуеков да играше у Д Лига цела полусезона никако не ми е јасно !!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Детроит Пистонс мерда:pos:
поздрав до Марли и неговата Памела(пластичната) Андерсон:pos:

Johnny Tran

You OK, Freckles?