NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Па макар бил изразен и со 32 разлика. :cool:

Или 5

:pos: :pos:
--- надополнето: Mar 8, 2012 3:01 AM ---
Него глејте Кливленд-Денвер, Антоан Џејмисон сам игра против Денвер, 24 поена, остатокот на тимо 18 :icon_lol:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
кој не признава пораз бе :tapp: дискутирам зашо изиграа слабо бостон, ама езерџија ко езерџија ќе крека против сите други тимови и играчи, а кога се во прашање коби и лејкерс, ќе се степат со цел свет. тоа ти е

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
кој не признава пораз бе :tapp: дискутирам зашо изиграа слабо бостон, ама езерџија ко езерџија ќе крека против сите други тимови и играчи, а кога се во прашање коби и лејкерс, ќе се степат со цел свет. тоа ти е
Тајтлот баш ти одговара. Прост си ко нив. Оди инаку ѕирни во фан клуб LAL па види дали крекаме против сите други тимови играчи.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ типично за езерџија, значи и играчите шо играат по нба тимовите (американците) се прости:pos:. кој е прост сега
вие тука се покажувате кој сте и шо сте не у фан клубот
и не ме замарај. веќе си тупив главата со еден како тебе и немам намера да правам реприза, така да кулиркај си

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Ја незнам каде го виде Коби у муабетиве ...
:eek:
--- надополнето: 8 март 2012 во 04:23 ---
Роуз бајдвеј, за мене најдобриот играч у НБА моментално. :cuc:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
^ типично за езерџија, значи и играчите шо играат по нба тимовите (американците) се прости:pos:. кој е прост сега
вие тука се покажувате кој сте и шо сте не у фан клубот
и не ме замарај. веќе си тупив главата со еден како тебе и немам намера да правам реприза, така да кулиркај си
Другар, по муабетов, обратно е. Ти 15 пати кажа “Вие езерџиите; типично за езерџии; вие сите ги мразите; вие ова; вие она....“
Исто како кога црнец од нигде никаде ќе почне да збори дека белците се расисти.

Навивај си и бркај си работа.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Другар, по муабетов, обратно е. Ти 15 пати кажа “Вие езерџиите; типично за езерџии; вие сите ги мразите; вие ова; вие она....“
Исто како кога црнец од нигде никаде ќе почне да збори дека белците се расисти.

Навивај си и бркај си работа.
па вие удрете боцки и после друг ви е крив, јас кажав дека ги мразам лејкерси, другите не.
кога ве спомнам вас (нешто поврзано со лејкерси), разбирам да навлезете во дискусии и расправии. ама сега спомнав ли нешто ??

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
па дека стигнеш таму го фалиш коби, за кој друг тим би бил онака
Значи да знам од сеа, ако некогаш го спомнеш Kobe во добра конотација - сигурно си за LAL.
Нема везе иако не ми се свиѓа као (не)размислуваш, интересен си ми пошо си сам против сите, а јас таквите ги поштуем.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Промашувањето на Визардс да го стави некој одма хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom