Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
Џабе дискутираш со овај. Признавање на пораз - невозможно.Како погоди мајка му стара дека сум за Лејкерс.
Џабе дискутираш со овај. Признавање на пораз - невозможно.Како погоди мајка му стара дека сум за Лејкерс.
Па макар бил изразен и со 32 разлика.Џабе дискутираш со овај. Признавање на пораз - невозможно.
Па макар бил изразен и со 32 разлика.
Тајтлот баш ти одговара. Прост си ко нив. Оди инаку ѕирни во фан клуб LAL па види дали крекаме против сите други тимови играчи.кој не признава пораз бе дискутирам зашо изиграа слабо бостон, ама езерџија ко езерџија ќе крека против сите други тимови и играчи, а кога се во прашање коби и лејкерс, ќе се степат со цел свет. тоа ти е
Ја незнам каде го виде Коби у муабетиве ...кој не признава пораз бе дискутирам зашо изиграа слабо бостон, ама езерџија ко езерџија ќе крека против сите други тимови и играчи, а кога се во прашање коби и лејкерс, ќе се степат со цел свет. тоа ти е
Другар, по муабетов, обратно е. Ти 15 пати кажа “Вие езерџиите; типично за езерџии; вие сите ги мразите; вие ова; вие она....“^ типично за езерџија, значи и играчите шо играат по нба тимовите (американците) се прости. кој е прост сега
вие тука се покажувате кој сте и шо сте не у фан клубот
и не ме замарај. веќе си тупив главата со еден како тебе и немам намера да правам реприза, така да кулиркај си
па вие удрете боцки и после друг ви е крив, јас кажав дека ги мразам лејкерси, другите не.Другар, по муабетов, обратно е. Ти 15 пати кажа “Вие езерџиите; типично за езерџии; вие сите ги мразите; вие ова; вие она....“
Исто како кога црнец од нигде никаде ќе почне да збори дека белците се расисти.
Навивај си и бркај си работа.
Значи да знам од сеа, ако некогаш го спомнеш Kobe во добра конотација - сигурно си за LAL.па дека стигнеш таму го фалиш коби, за кој друг тим би бил онака