NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Тотално заслужено, честитки. Коби очаен, еден тон непотребни шутеви од периметар, а и последниот беше врв на се и ја опиша неговата цела игра. Уште 6 секунди има, тој ја фаќа и ја шутка одма, не можам да си објаснам зошто. За Фишер нема потреба да зборувам, на ниво како и обично. Мизерно, катастрофално ниво. Гарант има некој слики од инцес помеѓу Џери и Џини Бас, инаку нема теорија зошто е уште стартен плеј за нас.
Претпоставувам зашто се плашеше одма да не испие фаул па да шутира 2, непотребно у секој случај избрза, можеше мислам да изнуди боља позиција и тогаш а и претходно на 30 сек до крај шутна ко да нема утре од безвезе позиција. У секој случај, пишав и на темата за Лејкерс, 7 поени од клупа ... за греота се у тој сегмент, најслаба клупа у НБА имаат, Коби кат-тад ќе имаше лошо издание, факат, во вакви негови натпревари потребни се поени и од клупа, нешто што Одом лани го даваше бајаги.
--- надополнето: Mar 7, 2012 3:32 AM ---
ајде Марли избаци ја песната :pos:

е тоа е, некои се мачат во продолженија а некои си газат по 30 разлика : P
Кај беше да постираш нешто у неделата бе ? :icon_mrgr: Бар лајк еден да удреше ако ништо друго, да знаеме дека си се логирал. :cool:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Клупата не ни ја спомнав, зошто тоа се очекува од неа. Статистички по продукција е последна(30та) во NBA. Така да, и овај пат беа на ниво на задачата. На гостински терен ова сезона, како да ги лоботомизираат. Скроз друга екипа се на туѓ терен. Па и овај Мајк Браун, викнал тајм аут, не викнал тајм аут - сеедно. Коби изолација, изолација Коби, Коби изолација. Една тактика за три да се немало...пу'jaзк!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Јако јако, мој стил башка, знам дека е со намера баш алис. (y)
Одбранава ... проклета нек је 2004, толку иам да кажам, ми пробуди неубави спомени.
--- надополнето: 7 март 2012 во 04:41 ---
Клупата не ни ја спомнав, зошто тоа се очекува од неа. Статистички по продукција е последна(30та) во NBA. Така да, и овај пат беа на ниво на задачата. На гостински терен ова сезона, како да ги лоботомизираат. Скроз друга екипа се на туѓ терен.
Ја уште коа го видов Артест као си ги експонира мускулите знаев дека ќе го јадат а 3 водеа тогаш, 2 плус 1, Бајнам, кој беше једини на нивоУ.
Блејк зашто не е стартен плеј тоа никако не можам да го укапирам, лош е, али бољи е од Фишер, пред некој ден глеам дискусија на тема за Марфи и Волтон и ми текиња до кај доовме, кои споредби да ги гледаме, моментален Фишер и кхм, Блејк, и Марфи и Волтон. :facepalm:

Управа шиткачи ! А и Штерн ко шлаг на торта ни дое.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Треба некој доброволец, некој фан, да му истегни лигамент на Фишер. Очајни времиња бараат очајни мерки.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
G

_Ghost_

Гостин

Туку сеа видов и во ТД Гарден што се случувало :eek: не можев да ја гледам, прекапан бев и криво ми е. Ѕирнете го рекапот само. Рондо за малку ќе не коштал натпревар :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас се откажав после 3та четвртина срцево ми спиеше, само се надевав сабајлево песни за ЛА ќе има на темава.
Коби мизерен беше, така и продолжил, ама што е тука одиме на Вашингтон.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Каква фаца и фриз фура овој Рубио еејј :pos::pos:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции