Да ти кажам вака интересен си на моменти, имаш некоја поента, ама исто така и доста глупости тропаш.
Да не ме сфатиш погрешно, неам нишо против тебе само пиши на кирилица молимте.
kako na primer ????? (ovie zoborovi se dosta teshki- konkretno za koj tekst/del ,za kosharkava, vo koj del, posoci mi , ako veke saksh da bidesh konstruktiven , a jas da se popravam)
i na TV slusham mnogu sranje, sekoj den bajki , deka se bilo SUPER/idealno filuvano/zacineto, ama nema vrska so realnosta i mnogu lesno se spraviv sto toa (go frliv televizorot)
vidi mene ne mi poentava sekoj da mi mava LIKE ili ja da steknam nekoja reputacija i WORSHIP na forumov...........vo red e.........a ako si fan na NY jas ne zna kako mozam so moite tekstovi da ti pomognam !!
za latinica/kirilica, da i drugi mi se pozalile i iskreno ne deka e od nekoj inaet tuku ednostavno mi odgovara poveke latinica zasto ima spomnuvano najcesto mnogu iminja na treneri, timovi, igraci, koi ne mozam samo da si igram al+shit gimanstika na prstite ........ili pak na makdonski da gi preveduvam, sto e mnogu glupo..........ako pisam kombinacija ke bide uste po turli tava ...chaos.......veruvaj
a i site moi tekstovi se pisuvani bukvalno od momentalnoto raspolozenie, "on the fly" , kako mi idat mislive vo momentot pravam capture vo real time,licno od mene i vo moj stil i ne se trudam mnogu da gi sminkam/ureduvam estetski.............i zatoa i cesto ima greshki ..........