NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Чукнат ? o_O Иначе пишувај на кирилица ако те мрзи да стискаш Alt + Shift зашто воопшто куцаш кога се работи за 2 копчиња..
inache televizorot ne beshe cuknat, beshe kako nov (daljinskoto beshe malku izgrebano, ama i toa go frliv ama imam za sreka fotokopija od upatstvoto za tellevizorot , ako ti vrshi rabota za tvojot TV ) :свиркам:

i ne ja kucam , nemam tolkav odraz

So pocit

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
inache televizorot ne beshe cuknat, beshe kako nov (daljinskoto beshe malku izgrebano, ama i toa go frliv ama imam za sreka fotokopija od upatstvoto za tellevizorot , ako ti vrshi rabota za tvojot TV ) :свиркам:

i ne ja kucam , nemam tolkav odraz

So pocit
среќа што ја куцам па можам да ти опишам како е... А за телевизоров не те сфатив, ќе посакаш да ми објасниш ?

Со љубов :love:

L

Löwe

Гостин
На повидок е трејдот помеѓу орландо и лејкерс. На 1ви Март се очекува во Орландо да заминат Бајнам и Гасол, а во Лејкерс да дојдат Нелсон, Хауард и Туркоглу.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.396
На повидок е трејдот помеѓу орландо и лејкерс. На 1ви Март се очекува во Орландо да заминат Бајнам и Гасол, а во Лејкерс да дојдат Нелсон, Хауард и Туркоглу.
According to various media, JJ Barea will be part of a three-way deal between the Minnesota Timberwolves, the Lakers and Orlando Magic. In the transaction, Barea and teammate Michael Beasley will be sent to the Lakers with star center Dwight Howard. Meanwhile, Pau Gasol will be going to Minnesota. To Orlando, goes Andrew Bynum and Derrick Williams.

Logic level : ретардиран мравојад

to good to be true. :D

L

Löwe

Гостин
According to various media, JJ Barea will be part of a three-way deal between the Minnesota Timberwolves, the Lakers and Orlando Magic. In the transaction, Barea and teammate Michael Beasley will be sent to the Lakers with star center Dwight Howard. Meanwhile, Pau Gasol will be going to Minnesota. To Orlando, goes Andrew Bynum and Derrick Williams.

Logic level : ретардиран мравојад

to good to be true. :D
Сето шпекулации, сношти јас па читав, дека на 1ви март ќе се напрај трејд каков што опишав..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Нема логика за Минесота ова, Пекович е во одлична форма не му треба центар, туку крило/бек

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.396
Лејкерс сигурно ќе бидат вклучени у некој трејд, а дали ќе искочи тоа добро за нив или не ќе видиме, само да не се поебат ко што се сјебаа пред стартот на сезоната.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нека се сјебаат, немам против :icon_lol:
И Штерн нема ништо против. :X3:

Да не беше Бајнам кошаркарскиот еквивалент на Пато, би сакал да остане, но ваќа ме плаши да не го снајде судбината на Оден... А и веќе не е фер кон Гасол, редно е да ја решат неговата судбина.

Но она погоре со Минесота, ми изгледа малку невозможно...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас се молам да се случи тој ден Двајт Хауард да го видам во дресот на Чикаго заедно со Дерек Роуз каде што ќе прават династија со титулите..не сум фан на Чикаго но нив како што му фали центар квалитетен не верувам дека ќе постои екипа која ќе ги запри плус и тоа како Џордан би бил среќен и горд на својата екипа ако повторно ги гледа како доминираат во НБА!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Ме интересира комплетен е вечерва Бостон?

Kajgana Shop

На врв Bottom