NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Goaltending е, се гледа од километар. Само незнам судијата у чавките ли е гледал :tapp:
Па гоалтендинг е, 2 поена му пишаја на Кингси
И како шо пиши во коментарите, го жалам Џон Вол нека бега дур можи.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Лин и Стадемаер 6 TO пред полувреме, може ќе срушат некој рекорд до крај. :cool:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Дали Стив Новак е нормален, и дали Џејмс и Мајами во целина играат јака одбрана?

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
NY uboooo bi bilo da ne zapnuat(a ako zapnat pa :pos:) mnogu po all starov (na teren) i da si ja zacuvaat 8 pozicija na EAST........i da gi precekat Miami so lokumi vo playoff vo prvoto kolo, i da si gi e-at na raat vo prvo kolo Miami , da gi izduvaaat - ne bi me iznenadilo!!!!

i posle celo leto na Lebron i Wade da mi ispaga na son Carmelo so rakata na Freddy Krueger

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
tolku pa NY da ne znaat eden napad da organiziraat, edna akcija da svrtat osmislena.....po nekoe sablonce ....MIZERIJA.......ama edna akcija ne vidov........da se vkluci malce mozok............

beter od Orlando.........D Antony pravi postojano bez vrska izmeni(ovoj nema koncept toa definitivno)........Jefries umrenoto mi go staaa.........premnogu individualizam......koj stigne sutira u timov.......fati sutni, eden napad JAs, pa Ti, i taka , ako ne voj napad, poveke sreka drugiot..........ja ne znam so se raboti na treninzi voopsto............Bosh na vlez , Amare gleda televizija..........ni da se ripne ........JOK.....ke go e-aaaaa (da go operiraat posle od kila)

ova Lin tolku bese se znaeshe ..........dandalot mu go ima zemeno nekoj.........kaj e ovoj za utakmici so vakvo tempo i pritisok.........nisto cudno eden kup greshki...............ne moze da ja kontrolira igrata ovoj...poarno Chandler da igra play

ne deka Miami e tolku dobar kolku so NY e epten TAPA..........ZELKI.........a Mike D antoni e najdobar pretpriemac za Zelki........zemjodelec zalutan u NBA.......

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Да ти кажам вака интересен си на моменти, имаш некоја поента, ама исто така и доста глупости тропаш.
Да не ме сфатиш погрешно, неам нишо против тебе само пиши на кирилица молимте.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Да ти кажам вака интересен си на моменти, имаш некоја поента, ама исто така и доста глупости тропаш.
Да не ме сфатиш погрешно, неам нишо против тебе само пиши на кирилица молимте.
kako na primer ????? (ovie zoborovi se dosta teshki- konkretno za koj tekst/del ,za kosharkava, vo koj del, posoci mi , ako veke saksh da bidesh konstruktiven , a jas da se popravam)

i na TV slusham mnogu sranje, sekoj den bajki , deka se bilo SUPER/idealno filuvano/zacineto, ama nema vrska so realnosta i mnogu lesno se spraviv sto toa (go frliv televizorot)

vidi mene ne mi poentava sekoj da mi mava LIKE ili ja da steknam nekoja reputacija i WORSHIP na forumov...........vo red e.........a ako si fan na NY jas ne zna kako mozam so moite tekstovi da ti pomognam !!

za latinica/kirilica, da i drugi mi se pozalile i iskreno ne deka e od nekoj inaet tuku ednostavno mi odgovara poveke latinica zasto ima spomnuvano najcesto mnogu iminja na treneri, timovi, igraci, koi ne mozam samo da si igram al+shit gimanstika na prstite ........ili pak na makdonski da gi preveduvam, sto e mnogu glupo..........ako pisam kombinacija ke bide uste po turli tava ...chaos.......veruvaj

a i site moi tekstovi se pisuvani bukvalno od momentalnoto raspolozenie, "on the fly" , kako mi idat mislive vo momentot pravam capture vo real time,licno od mene i vo moj stil i ne se trudam mnogu da gi sminkam/ureduvam estetski.............i zatoa i cesto ima greshki ..........

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
Koj фејл од Бајнам на крајов, срамота.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
i na TV slusham mnogu sranje, sekoj den bajki , deka se bilo SUPER/idealno filuvano/zacineto, ama nema vrska so realnosta i mnogu lesno se spraviv sto toa (go frliv televizorot)
Чукнат ? o_O Иначе пишувај на кирилица ако те мрзи да стискаш Alt + Shift зашто воопшто куцаш кога се работи за 2 копчиња..

Kajgana Shop

На врв Bottom