NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Не шитна Паркер :tapp:

ПОтфрлија во одбрана на крај кај што се најјаки... А уште сметам дека Џеферсон е најслаба карика во петоркава

Значи Спарси пак ќе ми ги кинат нерви во оваа серија против Мемфис. Премногу очигледно е отсуството на Ману кој би требало да се врати на следниот меч. Џеферсон не успеа да погоди чист шут за 3 поени за продолжение и затоа сега ќе мора да се победи на гости. Рендолф и дрвото Гасол (кој во меѓувреме научи да игра кошарка :)) не убија на овој меч. Не знам зошто Попович не проба со Сплитер во рекетот кога веќе Гасол доминираше во него. Како и да е 101-98 за Мемфис за нивна прва победа и водство во серијата.

bravo grizzlies ajde sega i hornetsi

--- надополнето ---

Браво за Мемфис, одлично изигра, а вчера Кид здиве, ги спаси Далас, и тоа ги спаси од слаб Портланд, Портланд играше прилично добро во одбрана, ама во напад освен Олдриџ, многу слабо.
sudiite gi poebaja da ti se gnasi da gledash istoto i chicago, koj igra doma se mu svirat na nivna strana

Ајде Хорнетси издржете до крај.

--- надополнето ---

Леле овој Крис не е нормален, партали.

Чао фаворитиве. Финале Њу Орлеанс-Индијана

Крис Пол феноменален. 33 поена и 14 асистенции !

Иако сум симпатизер на Лејкерси, оваа вечер од лејкерси ама К од кошарка не видовме. Секоја чест за Пол, се гледа дека е еден од најдобрите плејмејкери на планетава. Нема да критикувам ниту да коментирам се додека не заврши оваа прва фаза, бидеќи знаеме дека се игра на 4 добиени.

Апсолутно потфрлија Лејкерс вечерва.Заслужена победа на Њу Орлеанс.Гасол најслаб поединец одамна не сум го видел вака да потфли.Крис Пол ги отвори вечерва.Добро е има уште доста дуели се надевам дека влијанието на Фил брзо ке ги консолидира за следните натпревари.

Ајде сега иде главното. Бостон-Њу Јорк.

stream, stream, stream ! ! ! Boston - NY !

Кај глеате уствари? Мене МТВ ми е со то глупото виножито (пречки) и иритантниот звук.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom