NBA Сезона 2010/2011

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Реј Ален ладнокрвна егзекуција за 3 поени. Ги реши во последна четвртина секоја чест.

87-85 за Селтикс.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
ТОА Е ГОЛЕМИОТ ЧОВЕК ВО СЕЛТИКС, КОГА Е НАЈПОТРЕБНО ТОЈ ПРЕЗЕМА СЕ ВО НЕГОВИ РАЦЕ ! GGBC ! <3

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
alal da mu e toa e iskustvo mirna raka i hrabrost iako bese nepotrebna 3 za boston mislam deka golem rizik bese ne odigraa najdobro celo vreme niks vodea ama toa e toa CELTICS se najdobri koga e najpotrebno

--- надополнето ---

aj sega dajte lik pocna uste edna kosarka ja nema na niedna televizija davaat NHL site ESPN programi izleda ima nekoe derbi ja nema ni na C deprte ni na SKY Sports so e ova denes ne znam ni edna ne dava kosarka upm

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
aj sega dajte lik pocna uste edna kosarka ja nema na niedna televizija davaat NHL site ESPN programi izleda ima nekoe derbi ja nema ni na C deprte ni na SKY Sports so e ova denes ne znam ni edna ne dava kosarka upm
http://extremegoal.weebly.com/

Него глеа некој на сателитска? На кои канали даваат... неможам со овие стримоиве -.-

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
значи каков потенцијал има дечково Russell Westbrook

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Сисај го Коби ! :icon_lol: Која зверотиња е овја Крис Пол мајко мајко !

Овие Денвер страшно почнаја, колку ми се свиѓа како игра тимов од кој замина КАрмело тоа е едно чудо. Баш би сакал да ги бапнат овие од Оклахома и после све е можно!

Н

'Никола'

Гостин
На исток од фаворитите само Орландо потфрли првата, другите излегоа. Ама на западот почнува интересното.:)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Амари шо му праеше на Гарнет, то чудо нешто :):), ко мало дете си го лажеше :):):). Туку, ако Билапс се повреди , наебале Њу Јорк. Ако не, ќе биди многу тесна серија од 7 натпревари :)

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Оујее какви резултати мамата, ќе биде жустро до крај на плејоф

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од