NBA Сезона 2010/2011

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
ДЕРОН ВИЛИАМС трампан во Нетси . :vozbud::helou:

the Nets have traded for Deron Williams, while sending Derrick Favors, Devin Harris and two first-round picks to the Jazz. New Jersey will also send Troy Murphy to Golden State, and the Warriors will send Dan Gadzuric to Nets.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ова што се случува е НЕВЕРОЈАТНО. Никогаш не било вака :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Уште 20 часа до крај на дедлајнот !

Очекувајте уште некоја трампа, посебно Њу Џерси ! :))

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
@STEIN_LINE_HQ RT @Lockedonsports: Deron Williams told me it was not his choice. He's stunned. Declined interview until he figures out what it all means

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Па не се нормални овие од Јута бе. Ол стар дават за онај Херис слепецо и „надежен“ руки ????
Па пичка му матер ако имат грам мозок овие јас ја !! :nerv:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дај бе, сигурно нема Орландо да остане без замена за Хауард. Очекувам и од нив нешто до крај на рокот. Иначе добар дил за Џез. Овој Вилијамс е многу проблематичен. Плус тоа и од Фејворс се очекува многу, како најмлад играч во НБА.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Дај бе, сигурно нема Орландо да остане без замена за Хауард. Очекувам и од нив нешто до крај на рокот. Иначе добар дил за Џез. Овој Вилијамс е многу проблематичен. Плус тоа и од Фејворс се очекува многу, како најмлад играч во НБА.
Проблематичен е за противничките тимови. Знам дека ќе го спомнеш случајот со Слоан, но за тоа нема официјални и сигурни докази.

Дерон е еден од ретките што играат одбрана и напад. Не се дава ваков вонсериски играч. Не Харис, не надежни пикови, ништо не го прават овај трејд катастрофален за Јута. E сега може од тие два драфт пика може ќе го најдат следниот Коби или Леброн, не се знае...

И знам дека Дерон беше слободен во 2012, но нека почекаа дотогаш...

P.S Ваквото трампање е малку нефер, но тоа ти е.

Brian T. Smith: Nets' Williams was with Jazz's Price, Millsap, Bell in trainer's room when he saw report. First downplayed it. Made calls, learned truth. Twitter

Jody Genessy: Raja Bell said a bunch of guys were working out in hotel gym and saw ESPN's Ticker breaking the news. Not even D-Will believed it at first. Twitter

Brian T. Smith: Jazz's Bell acknowledged that Williams was not happy about trade. Twitter

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Проблематичен е за противничките тимови. Знам дека ќе го спомнеш случајот со Слоан, но за тоа нема официјални и сигурни докази.

Дерон е еден од ретките што играат одбрана и напад. Не се дава ваков вонсериски играч. Не Харис, не надежни пикови, ништо не го прават овај трејд катастрофален за Јута. Слободно нека најдат сега ваков плеј...

P.S И ваквото трампање е малку нефер, но тоа ти е.
Ок знам дека на неколку пати се имаше срчкано со Слоун, ама дали е он крив за неговото заминување не сум сигурен. Мене друго ми е муабетот. Договорот на Вилијамс истекува на крајот на оваа година. Јута можеа да го изгубат без да добијат ништо. Нетс избрзаа. Вилијамс нема да им помогне да влезат во плеј-оф оваа година, тоа сум сигурен. А на крај на сезона може да си замине( што мене ми е логично затоа што нема Нетс со што да го привлече да остане затоа што другите играчи се Фармар, Вујанчич и компанија).
Како и да е ни едниот тим ни другиот не доби ништо посебно затоа што околината е ужаш. Жалосно е за Џез затоа што прво на почеток на сеозна го изгубија Бузер, па после Слоун и сега Вилијамс.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Нетси се селат во нова арена во 2012 и собираат ѕвезди за да си ја оправдаат новата арена. :)

Дерон ќе даде малку иницијатива во заспаната франшиза на Нетси и мислам дека ако не оваа сезона, следната се кандидати за плејоф.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Замина Бузер, сега и Дерон .. Отиде Јута у ку*ац. Па и тимот што ги прибра, кој високо лета - ниско паѓа .... :tapp:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Има трампа меѓу Вашингтон и Атланта. Биби, Крафорд и уште некој иде во Вашингтон, а Хајнрих и уште еден во Атланта. Утре побеќе околу ова:)

Kajgana Shop

На врв Bottom