NBA Сезона 2010/2011

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Нетси мора да го залажат Дерон некако да остане во Њу Џерси...зошто со овај состав тешко да ќе биде нивни по 2012...

Центри: Lopez/Petro
Крилни Центри:Humphries/Wright
Крила: Outlaw/Ross
Бекови: Morrow/Vujacic
Плејмејкери: Williams/Farmar

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Има трампа меѓу Вашингтон и Атланта. Биби, Крафорд и уште некој иде во Вашингтон, а Хајнрих и уште еден во Атланта. Утре побеќе околу ова:)
Кој Крафорд 15 ги има у Атланта :pos:

Иначе Биби >>>>> Хајнрих, а договорите им се тука негде, лош потег од Аланта, но да видимо кој е другиов :)

А и Визардс планираат тимот да го градат на Џони Бој, а Биби у никој случај не би можел да игра 2, а и сигурно дека не би отишол у послаб тим за да биде резерва, а у појакиов стартер бил.

Ми нема никаква логика трејдов :/

Ајде бе Детроит разбуди се, трампај ова неспособниве, Хамилтон, Вилануева, Бајнам , Гордон ..... :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ајде бе Детроит разбуди се, трампај ова неспособниве, Хамилтон, Вилануева, Бајнам , Гордон ..... :)
Абе ако треба Детроит да трампа неспособни, горе - долу , цел тим треба да го трампа :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Абе ако треба Детроит да трампа неспособни, горе - долу , цел тим треба да го трампа :icon_lol:
Абе нека ги остаат Принс и Т-Мек од Љубов, свекако Т-мек игра за минималец, а на Принс задња година му е. Као иднина на тимот ги глеам Монро и Стаки, и горе доле Јеребко кој после повредава ако игра како лани и Остин Деј.

Друго све, а тие горе ги спомнав заш колку толку уште си имаа некоја цена на пазаров :)

Мајк Биби , Морис Еванс и рукито Џордан Крафорд во Вашингтон у замена за Кирк Хајнрих и Хилтон Армстронг

Бог да чува и да брани, уопште не ми иде трампава :)

B

BooBojan

Гостин
А бе шо се дешава у последно време со тимовите од западот.
Ѕвездите од западот скоро сите заминаа во истокот.
Останаа уште само неколку.Коби,Дјурант и остали.
А сезонава е :vozbud:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Абе нека ги остаат Принс и Т-Мек од Љубов, свекако Т-мек игра за минималец, а на Принс задња година му е. Као иднина на тимот ги глеам Монро и Стаки, и горе доле Јеребко кој после повредава ако игра како лани и Остин Деј.

Друго све, а тие горе ги спомнав заш колку толку уште си имаа некоја цена на пазаров :)

Мајк Биби , Морис Еванс и рукито Џордан Крафорд во Вашингтон у замена за Кирк Хајнрих и Хилтон Армстронг

Бог да чува и да брани, уопште не ми иде трампава :)
Тапа трампа. Никој ни доби нешто,нит па изгуби. Вашингот ќе останат дрва, а Атланта незнам што очекува од Кирк Хајнрих. Можеби формата од колеџ да ја достигне пак....

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Кој Крафорд 15 ги има у Атланта :pos:

Иначе Биби >>>>> Хајнрих, а договорите им се тука негде, лош потег од Аланта, но да видимо кој е другиов :)

А и Визардс планираат тимот да го градат на Џони Бој, а Биби у никој случај не би можел да игра 2, а и сигурно дека не би отишол у послаб тим за да биде резерва, а у појакиов стартер бил.

Ми нема никаква логика трејдов :/

:nenene:

Добар трејд според мене за двете екипи но сепак Вашингтон има катастрофа тим и немаат некаква иднина освен Вол и Мкги кој е дрво и има 0 АјКу

Друг трејд што се случи е Мо Вилиамс и Јамарио Мун за Барон Дејвис и 2011 пик 1рунда
:tapp: Една од најлошите трејдови во последните неколку години, па Грифин нема топка да добие од овај себичо, а и пик дури им дадоја што можи да биди Ирвинг или Енес Кантер :tapp:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Според мене можеби за малку подобро поминаа Атланта,само поради тоа што Хајнрих е помлад од Биби,како и да е безвезен трејд.

Ноќеска ја гледав Минесота-Мемфис,само сакам едно да прашам дали тој Бисли е 1% со памет,значи толку неодговорна игра од било кој играч у НБА не сум видел одамна,да не кажам и никогаш,ништо не игра а игра по 20 и кусур минути и повеќе,само Ридноур играше добро од Минесота ,Љубавникот слабо,Мемфис и без Геј ги згазија ,Рендолф ги наполни и Лав и Миличиќ кој имаше 3-4 зицери промашени,Минесота се смешки :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Биби е неспособен старец кој го уништуваат дури и потпросечните стартни „единици“ во НБА. Хајрих е солиден плејмејкер, шутер и одличен во одбраната. Дефинитивно добар потег од Атланта.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Атланта и изгуби и доби со овој трејд. Го изгубија Биби од кој во секој натпревар можеш да очекуваш околу 15 поени а го добија Хајнрик кој игра далеку подобра одбрана од Биби. А со оглед на фактот дека Атланта во плеј оф ќе налета на Мајами, Бостон или Чикаго во прва рунда Хајнрик одлично ќе им се најде. Кошмар е за противничките бекови и игра многу прљава одбрана. Било кој од Вејд, Рондо или Роуз ќе си има мака со него

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Според мене можеби за малку подобро поминаа Атланта,само поради тоа што Хајнрих е помлад од Биби,како и да е безвезен трејд.

Ноќеска ја гледав Минесота-Мемфис,само сакам едно да прашам дали тој Бисли е 1% со памет,значи толку неодговорна игра од било кој играч у НБА не сум видел одамна,да не кажам и никогаш,ништо не игра а игра по 20 и кусур минути и повеќе,само Ридноур играше добро од Минесота ,Љубавникот слабо,Мемфис и без Геј ги згазија ,Рендолф ги наполни и Лав и Миличиќ кој имаше 3-4 зицери промашени,Минесота се смешки :)
Кај најде и ти од толку утакмици вчера таја да ја гледаш

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Дечкото има некои многу јаки партии ама е психички нестабилен. Мислам дека беше меѓу повисоките пикови кога го одбраа Мајами, ама имаше проблеми некои и мислам дека проба да се самоубие. Беше на лекување па дали помогнало тоа незнам. Јас пред некој ден ја глеав Оклахома со Минесота, си ја симнав на торент и дечкото ги отвори мислам дека 30 поени имаше. Иначе Мемфис се прилично добра екипа со Геј и Рендолф. Тука се и Ален и Мејо добри играчи. А слушам опасна фризурка вадел вчера Бизли.
Вечер ќе си грми Чикаго-Мајами од 02:00!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ненад Крстич и Џеф Грин за Перкинс и Нејт Робинсон....
Бостон WTF

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Оклахома ги Перкинс и Назр Мухамед на центарската позиција нека се пазат Спарси и Лејкерси сега ...

--- надополнето ---

Арон Брукс во Феникс за Драгич и пик

--- надополнето ---

Шејн Батие во Мемфис за Табит и пик

Kajgana Shop

На врв Bottom