Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тонка нема везе дека ваучерите се само за апсолвенти туку за сите оние кој ја имаат упишано последната година од своите студии! Иначе браво за потегов некој нешто да направи за малдинаваДеско, ваучерите се за АПСОЛВЕНТИТЕ, така да, ќе мораш да почекаш до следната година, верувам дека акцијата ќе продолжи.
Пер ќе се фалиш дека си апсолвент кога ќе ја ислушаш цела трета. До тогаш си обичен студент кој ја има упишано оследната годна од своите студии:salut:Тонка мојот факс е 3 годишен, значи сум апсолвент оваа година, така да ќе зеам компјутерче. :wink:
Не знам дали некој пиша оти ме мрзи да листам, ама да знаете дека ке може да се доплати за подобра конфигурација, а парите се неповратни.
Мислам дека нема да може а и не би било логично, затоа што јасно е кажано дека со ваучерите ке се земаат компјутери.Тоа ти е исто како да имаш на награда добиено торта а ти одиш во слаткарница и им викаш извинете јас не сакам торта мене дајте ми само шекер и чоколадо.Смешно.а да прашам нешо ја вака неупатен, може ли со тој ваучер да купам на пр. компјутерска опрема? пошто ептен ми треба хард диск и двд режач. поздрав:smir:
а да прашам нешо ја вака неупатен, може ли со тој ваучер да купам на пр. компјутерска опрема? пошто ептен ми треба хард диск и двд режач. поздрав:smir:
Ова се вика драпање мадиња.. на некои само тоа им остануваGruevski voveduva najnov nacin za praznenje na bugetot.