Навали народе на ваучерите на владата

Ништоо не ебааа многу јако на нас од Правен Факултет рекоа дека до денес дека ке даваат ваучери ништо од тоа идам на факултет тие од ЕКТС викаат врска си немаме дечко да ти се мочам у факултетот глупав.

Мене не ми е јасно зашто на сите студенти не поделија ваучери :vozbud:

Мене не ми е јасно зашто на сите студенти не поделија ваучери

Не не да ни кажат нема ваучери за вас добро ке се смириме нема што тука али овие глупациве зборам од Правниот факултет само викаат ке има за сите ке има за сите а кога ке има никој не знае.Проста маса требаше да го видите деканот како одговараше на прашањата на студентите врска си немаше и он греота се правдаат не немало на список ставено па кој кур треба да не стави на список самите ние ауу не зборам више нервоза ме фаќа.

тотално те подржувам!!!
цел правен е за нигде

другата недела ваучери за трета година правен,понеделник или вторник

jea.. јас го неам искористено -)) ќе му го најдам крајот, има време
сака некој за 200 евреи да му го шитнам? ако сака го давам и за 300...

jea.. јас го неам искористено -)) ќе му го најдам крајот, има време
сака некој за 200 евреи да му го шитнам? ако сака го давам и за 300...
400 да побараше може ке праевме нешто.
Туку ме мрзи да барам дали го има напишано ама дозволија да се купуваат и компоненти, а рокот за ваучерите и тој е пролонгиран.

Во понеделник зимаме ваучери конечно на правен факултет за нас што сме со 3 години според ЕКТС

Туку ме мрзи да барам дали го има напишано ама дозволија да се купуваат и компоненти, а рокот за ваучерите и тој е пролонгиран.

Сигурен си за ова или само си слушнал?

За тоа дефинитивно сум сигурен... Го нема напишано никој пред мене? Аууу. Епа ке се потрудам да подобјаснам. Прво беа демек мора да се земи компјутер, потоа сменаа компјутер+монитор, па потоа пак се вратиа на старо т.е. само компјутер и сега најново може да се купуваат и компјутерски компоненти. Се заебав што си го дадов ваучерот за 9.000 денари, а кога прашував сакав да зеам хдд за лап-топ и да го оставам стариот (имам 80 гига, сакав 160 или 250), не ми даваа никако. Сега можи, ама немам ваучер :)

4та година сум, и ваучерот ми било најлошото искуство што сум го имал во моето образование!!Една голгота,секој ден кисни пред студентски прашања, па никој не кажваше,па нерви, чекање, пари се оддадовме за кафиња, па малверзации...300чуда, за на крај да ми се исплатеше и да земам ваучер!!

Темата мислам дека треба да се затвори зашто нема што да се каже проектот е завршен.:helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom