Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Катарина Ивановска

Image114.png

сеа засега водат катарина и елена:vozbud:

...meni je prelepa devojka iz spota Elvira Mekica za pesmu "Nekade posle dva"....takodje je lepa i Katarina Ivanovska...

Може да ве замолам кога ставате некој анонимус цури бар име да пишете? Па ја се скапав глеање од почеток темава само Катарина, Елена и Каролина испадна дека ги знам од по сликите.. А и други цури има спомнато без слики што вака поим си неам ни кој се ни што бараат не светов..
Како и да е.. Катарина му е бивша на братучед ми.. Мизерна е девојката стварно.. Колку ми е ко чачкалица на полнење не е нормално..
Кога беше тоа за Мисија реалното шоу бев во ќуката нешто незнам шо имаше и ја видов Сања.. Е тоа е најубава Македонка.. Преубава е девојката.. Катарина неможе ни на мал прст да и се фати на Николич.

marijamt6.jpg

Еве ја Марија од спотот на Елвир Мекиќ, а инаку Катарина Ивановска е најубава според мене од досегашните видени во темава

еве ја типката од спотот на Елвир со сестра и близначка али не им стојат плави леќи колку да си кажам :) и едната е девојка на Елвир а другата на Јован Јованов ! :)
некој погоре спомна убави близначки можно е овие да се али лошо се испаднати на ТВ ги гледав стварно убави девојки
P0200765.jpg

Боооо грди колку сееееее!

Абре некни на Тв ги гледав, ептен ми се сторија симпатични, дури и на Катето И. нешто ми заличија, ама сега..... СЕ повлекувам! :pos:

Мојот глас го давам на оваа МАРИЈА од спотот на тој пеачот !!

Ako barame najubava Makedonka ne mozeme da ja barame megju devojkite od spotovite ili od pejackite,manekenkite zasto ima mnogu poubavi devojki od niv koi ne se isforsirani mediumski ili na koj bilo drug nacin.

a be so ima edna u moe maalo ozbilno mislam deka mozat site voda da i nosat devojkava e(koa pominuva mislam deka zgardi se rusat).... se nosi(najubavo)...... mislam (ustvari znam,ali da ne bide preterano)deka e definicija za najubava devojka
by the way bliznackite od strumica (ednata e devojkata od spotot) mene ne mi se koj znae sto (ne deka ne se ubavi). ali ozbilno
sanja nikolic ja imam isto videno(hehe kako kazuvam kako ednas da sum ja videl i koj znae koj hehe ali ipak...) mislam deka e stvarno edna od najubavite
katerina e ....ozbilno ubava ali mislam deka pecatot si go pravi svoeto i D&G reklamite ali nemozeme da kazeme deka ne e ubava ,cim devojkava stignala do tamu....stvarno e super ;)
inaku muabetov mi bese za devojkava od maalo ....sovrsenstvo (mm...takvi gi zamisluvam rusinkite :) ) ne sala na strana neam slika od nea ali devojkava e....
inaku ova muabetov najubavi devojki....mislam malce deka ne drzi zatoa sto se e rabota na vkus
ali ipak devojkava od maalo hahahaha
i da za kraj sakam da kazam deka site devojki se najubavi na svoj nacin i sekoja devojka poseduva nesto po sto se razlikuva od druga i ja pravi poubava
DEVOJKAVA OD MAALO ...:):):)

Karolina Goceva definitivno e najubava. Barem spored mene.
1622241373.jpg

karolina%20koncert2b.preview.jpg

I sekako nasata najpoznata manekenka so svetsko renome Katarina

Оваа не е најубава, ама според она што се обидува да го направи заслужува секоја почит и поддршка.

Преку ВЕСТ до ПЛЕЈБОЈ
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ексмис на Македонија и бинго девојка Сара Леши (20) ако го помине кастингот во Милано ќе биде првата македонска убавица која ќе се фотографира за американскиот магазин "Плејбој". Сара во Мајами ќе замине преку модната агенција " Воман" од Милано. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]- Бев многу возбудена кога од "Вуман" ми понудија да се сликам за "Плејбој". За "Плејбој" бараат девојки како мене, едри, русокоси и долгоноги, а не анорексични манекенки. Ако биде се во ред, кон крајот на октомври треба да заминам во Мајами, во фамозната вила на Хју Хефнер, сопственикот на "Плејбој", вели Сара.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Манекенката веќе два месеци интензивно вежба, слабее, вози ролерки и е на строг режим на исхрана. Додека му позираше на нашиот фоторепортер на јахта во Струга , вели дека вишокот килограми веќе ги симнала и дека моментно е задоволна со изгледот.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]" Признавам дека малку се здебелив, но сега сум таман. Не сакам да сум слаба, оти тоа не ми стои. За да бидам "Плејбој" зајачица мора да си ги задржам сегашните мои облини", додава таа.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Сара Леши беше мис на Македонија во 2004 година. Има снимено повеќе реклами, а се појавува и во спот на Јован Јованов. Моментно е бинго девојка. Каде и да се појави, во дискотеки, кафулиња , плажа, со својот сексапил предизвикува големо внимание. Летово се одмора во Охрид, а следната недела со другарките ќе замине на летување во Бува, Црна Гора.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]З. Василевски[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Фото: Г.Чочков [/FONT]
%7BF94221B9-7537-4CB5-AA4D-4DB03089CDB8%7D_sara-2.jpg

SaravoVest.jpg

Sarah Le Shi???:vozbud:

Покондирана тиква.:tapp:

ПокондУрена!:pos2:
Истото би го рекла и за Каролина. Гадни се покрај тоа што не се убави.:pusi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom