Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас гласам за оваа![]()
Еве ја Марија од спотот на Елвир Мекиќ, а инаку Катарина Ивановска е најубава според мене од досегашните видени во темава
Оваа не е најубава, ама според она што се обидува да го направи заслужува секоја почит и поддршка.
Преку ВЕСТ до ПЛЕЈБОЈ
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ексмис на Македонија и бинго девојка Сара Леши (20) ако го помине кастингот во Милано ќе биде првата македонска убавица која ќе се фотографира за американскиот магазин "Плејбој". Сара во Мајами ќе замине преку модната агенција " Воман" од Милано. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]- Бев многу возбудена кога од "Вуман" ми понудија да се сликам за "Плејбој". За "Плејбој" бараат девојки како мене, едри, русокоси и долгоноги, а не анорексични манекенки. Ако биде се во ред, кон крајот на октомври треба да заминам во Мајами, во фамозната вила на Хју Хефнер, сопственикот на "Плејбој", вели Сара.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Манекенката веќе два месеци интензивно вежба, слабее, вози ролерки и е на строг режим на исхрана. Додека му позираше на нашиот фоторепортер на јахта во Струга , вели дека вишокот килограми веќе ги симнала и дека моментно е задоволна со изгледот.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]" Признавам дека малку се здебелив, но сега сум таман. Не сакам да сум слаба, оти тоа не ми стои. За да бидам "Плејбој" зајачица мора да си ги задржам сегашните мои облини", додава таа.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Сара Леши беше мис на Македонија во 2004 година. Има снимено повеќе реклами, а се појавува и во спот на Јован Јованов. Моментно е бинго девојка. Каде и да се појави, во дискотеки, кафулиња , плажа, со својот сексапил предизвикува големо внимание. Летово се одмора во Охрид, а следната недела со другарките ќе замине на летување во Бува, Црна Гора.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]З. Василевски[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Фото: Г.Чочков [/FONT]
![]()
![]()