„Најслаба алка“ со Живкица @ Алфа ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Сега на ХРТ не е повеќе Данијела туку некој маж, суртук за ништо не го бидува. Жиле би требало да ја биде. Најсоодветна е според мене за водителка. Брзо зборување е неопходно за квизов, а и не е Живкица баш маченце, ако треба да е цинична и саркастична знае да биде. Едвај чекам да почне квизов! Браво за Алфа, оној со куферчињата и Џамбазов беше утка.
Еве некои од познатите учесници на квизов loooooooooooooooooooool

не бе вчера гледав Данијела беше водителка ,тоа можда некоја замена направиле

Eве како можи да се пријавите на квизот
nalka.jpg

Правила и процедури.

Упатство за пријавување.:smir:

Квизот ќе се емитува еднаш неделно, а во Хрватска се емитува од понеделник-четврток, малце нелогично, а и глупо.

Квизот ќе се емитува еднаш неделно, а во Хрватска се емитува од понеделник-четврток, малце нелогично, а и глупо.

само еднаш ??? ќе заборавиме во кој термин е, барем три пати да биде

само еднаш ??? ќе заборавиме во кој термин е, барем три пати да биде

Доволно е еднаш, многу па ќе се исфорсираат наеднаш:pos2:

....искрено поарно и да не го откупеле квизот, еднаш во недела исто како ни еднаш.:toe:

planirani se okolu 33 epizodi od po 45 min wtf

Утре (понеделник 03.05) во 21:00 премиерно Најслабата Алка на Алфа ТВ :vozbud: :vozbud: :vozbud:
ајде да видиме како ќе се покажеме ние Македонците во овој квиз, макар и еднаш неделно да било :wink:

одвај чекам ,малку глуп термин за квизов ама ајде се надевам ќе го сменат

Касни веќе 5 минути, не треба да се заебаваат овака, уште во старт губат гледачи.

Жиле е супер.
Ама тапа се натпреварувачите.
Кога ќе се сетам на хрватската карика каде банката се полни и полни, овдека во банката само илјадарче се става.
Ама тоа е. Кај нас само тие што немаат пари се пријавуваат на квизови, не и оние кои се капацитети.

терминот квизов ќе го направи со слаба гледаност ,баш го ставиле во време кога сите гледаат Шеќерезад

2F1671958BEF2F4AA2A9BAB537433FCF.jpg
GetImage.aspx

Жика Добро Ги Кине Ама и нема Рамна нА Хрватската.
Натпреваручиве Некако Слабо со знаење НА Хрватскава Многу Повеќе znaenjee imaa и Повеќе пари Заработуват ама што е тука е Ќе биде Подобро.

Sekoj den ke go ima ova?
Inace ok e mi se sviga voditelkata si ja vrsi rabotata bas kako sto treba, ama nekako malce znaenje pokazuvaat natprevaruvacite, i mn malce pari bankiraat

Јас се тепав во дневна да пуштат Алфа за да гледам бидејќи Зулу сечка. Фатиф да гледам од втор или трет круг.
Интересно ко за почеток и прво издание.
Мислам дека ќе се пријавам за ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom