Блаугранец!
mes que un club!
Алфа ваква, Алфа онаква .. ете ја, се рангира добро во Македонија. Со фудбалот, со емисиите, филмовите .. браво!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Општо концептот на Најслаба Алка е идиотски - можеби единствениот квиз кај што можеш да испаднеш ако премногу знаеш.
Држи вода и ова. Мене ме нервира тој концепт на омаловажување на учесниците. Ама во ситуација кога немаме ниту еден друг квиз и ова го гледам.
ftopic: Аватаров ти е закон!..
![]()
Ама некои заслужуваат ремет...
..основни работи незнаат, а се бледат на телевизија.
Незнам, за мене океј е квизот, барем поинаков е од другите стандард квизови.Абе нормално дека во квиз се тресат зелени, ама овде се омаловажува буквално секој и тој што разбира и тој што не разбира, мада Жиле може да се рече дури и дека е фина споредено со хрватицава.
Незнам како го преживеав Бемудскиот триаголникДобар е квизот и водителката е баш погодена. Саркастична, ставена таму за да ги нревира играчите. Кога посатвува прашања и понудува помеѓу два точни одговори, натпреварувачите секогаш го избираат погрешниот.
беше крај.
Жиле е ТоБ. Бев на снимање во неделата. Цело време е опуштена, пријателски расположена. Неверојатно е како кога режијата ќе каже „снимање“ одеднаш влегува во улогата на водителка која ги нервира и натпреварувачите и гледачите.
Сите мои фанови може да ме гледаат на 18ти март. Пред концертот на имењакот ми Зен![]()
Напраив кругче на календарот, сега уште телевизор да си купам. :kesa:Сите мои фанови може да ме гледаат на 18ти март. Пред концертот на имењакот ми Зен![]()