Најлошата игра која сте ја играле?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене најлоша игра е Prototype, зошто човекот со кој играш е надмоќен, скоро никој не може да го утепа, одиш по улица и со еден удар тепаш се живо, фрлаш коли и графиката е како на цртан филм.

http://www.prototypejs.org/
Намоќен е но ќе треба да го загрееш столчето ако играш на hard,ако мислиш дека може лесно да победиш сам против 30 тенкови 10-ина хелихоптера и 300 војници во ред.Графиката не е како на цртан филм но е далку од совршена што е во ред.Ако беше како во GTA 4 веројатно ќе ти требаше половина час за да се накачиш на облакодер.

Најлошата мислам се викаше VERBATIM DVD-R ја купив евтино кладов во двд-то и чекам чекам чекам и ништо не се појави.
глупа игра

Најлошата мислам се викаше VERBATIM DVD-R ја купив евтино кладов во двд-то и чекам чекам чекам и ништо не се појави.
глупа игра
PRINCO DVD-R 4.7 е далеку полоша.

Ја на времето купив албум од еден амерички артист Душан ама касетофонот не ми го читаше.
dysan_floppy_disk_011.jpg

Јас си купив еден филм Memorex DVD+R DL 85 дел од 240 али видеово не ми го читаше незнам што му е проблемот.Еднаш купив игра и тој ми ја нарежа на TDK касета (ваква
tdk-s-vhs-video-head-cleaner.jpg
).И пробав да ја пикнам во DVD режачот но не ја собираше па си реков да не ми ја нарежал на повеќе делови па ја поделив касетата на 8 делови и ја фате но сеуште не ја читаше.:toe:

Без офтопик мислења ќе ве молам. (шериф стајл :kesa:)
Онтопик: Најлоша игра која сум ја играл дефинитивно е The Godfather. Нема забава додека играш и мисиите се досадни. Приказната е чисто клише.

Без офтопик мислења ќе ве молам. (шериф стајл :kesa:)
Онтопик: Најлоша игра која сум ја играл дефинитивно е The Godfather. Нема забава додека играш и мисиите се досадни. Приказната е чисто клише.
И филмот сигурно не ти чини нели...

Побогу зошто?
Не го поднесувам гејмплејот,ама ич.Movement-от е за никаде,ич нема прегледност,а и не е нешо иновативна.Петкава има солидна графика aли то е то.

Meне баш ми беше интересна Godfather.Она со купуењето и освајање бизниси кое некако ме потсеќа на hood wars-от на San Andreas.

Heroes of might and magic ,како шах со цртани ликови ми изгледаше (некој од првите делови беше таа шо ја пробав да ја играм оддаамна)

Играта не е фокусирана на графиката.Ако се фокусираа на графиката веројатно ќе бараше компјутер сличен како оној што го бара ГТА 4 и со некој нормален компјутер веројатно не би можел да ја играш бидејќи овде во прв плат е ставен гејмплејот.Ако ти играш за графика во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom