Најлошата игра која сте ја играле?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Ja obicno igram sport,gta,call of duty i slicno>Realni igri od segasnosta:helou:

Спортските игри се исто така фантазија. Само таму најслабиот тим може да стане шампион.

sniper ghost warrior ,ja plativ 1200 denari a imam samo 11 saati igrano! mn losa igra

Таа игра, Sniper Ghost..., имаше повеќе од милион копии продадени. Ко за игра од не толку познато европско студио со средна големина и не е лоша бројката.
А играта е подобра од MW2+BlackOps заедно.

Frogger 1,2,3 Дефинитивно.

Што и фали на Operation Flashpoint? Според мене една од најдобрите игри што ги имам играно.
Crosshair-от не е стататичен и не ја сфатив суштината на играта. Каков скил ти треба за да победиш во играта? Пукачки не верувам, има нешто следење наредби па ти им наредуваш на твоите единици...
Ја инсталирав по препорака на еден другар, можеби е добра но јас не ја сфатив.
ПС Заминав да играм мултиплејер се надевам ќе сменам мислење

Crosshair-от не е стататичен и не ја сфатив суштината на играта. Каков скил ти треба за да победиш во играта? Пукачки не верувам, има нешто следење наредби па ти им наредуваш на твоите единици...
Ја инсталирав по препорака на еден другар, можеби е добра но јас не ја сфатив.

Ако очекуваше клон на Call of Duty, си се зафркнал.

OPF и ARMA игрите се повеќе воени симулации отколку run-and-gun игри какви што штанцаат по 100 секоја година. Ако не знаеш англиски, не читаш наредби/задачи и немаш трпение, тие игри не се (наменети) за тебе.

Fifa Menager или како се пиши правилно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom