- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.906
- Поени од реакции
- 10.485
Го има по торенти. Ако сакаш легално гледам AppleTV, YouTube, Amazon го има за едно $20. Штета што не е подостапен.Каде да го гледам?
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го има по торенти. Ако сакаш легално гледам AppleTV, YouTube, Amazon го има за едно $20. Штета што не е подостапен.Каде да го гледам?
Пари потрошив на The Northman
Многу досадно, предолго и претенциозно срање што требаше да биде само една обична викингшка авантура акција за одмазда на убиениот татко. А не па дека се изнагледавме викинзи и слично освен во една сцена, најспората тепачка на светот. Останатото е тапкање у место, спори сцени, ѓаволи, магии, вештерки, чуда врагови. Среќа Итан Хок малце траеше. Скарсгард беше океј, само многу лошо фризурче носеше, со дугачка коса беше прејак. Никол Кидман е таман. Ања исто. Бјорк и Вилем Дефо у една сцена постоеа.
Сфаќам ја дека режисеров си поштува вештерки, магии и слично, ама многу споро и неинтересно да го ебам.Доаѓа како роб у едно селце кашто убиецот на татко му е главен поглавар и одма најде вештери да му претскажуваат што ќе се деси, па еден меч најде што не можеше да го извади од футрола доека не дојде часот којшто му го претскажа исечената глава на Вилем Дефо. Вештерките све му кажаа а од друга страна жителите и тој Фјолнур немаа поима кој им ги убива луѓето и што всушност се дешава. 100 пати имаше шанса да го убие
Добар беше сетингот, имаше прекрасни кадри и одлична кинематографија. Приказната мех, реализацијата досадна и глупа. Се на се тапа филм. Преценет, се надевам ќе му падне оценката што ја држи на имдб.
Ја користам приликава да му се извинам на Revenant.
Кому треба да плаќа за netflix кога има бесплатно се на bflix?
Подобро да ги донирате парите за некое дете у Африка што нема вода да пие, отколку да и плаќате на таа корпорација.![]()
Ова е лошо пошто ќе ти се погоди некоја крш снимка најчесто.Неверојатен е фактот дека некој плаќа за да гледа филмови/серии во 21 век.
Внесуваш име на филм и додаваш online sa prevodom, нема шо нема. Браќата Срби се поголеми пирати од тој со пипките шо го бркаше Џони Деп низ 16 мориња.
Ова е лошо пошто ќе ти се погоди некоја крш снимка најчесто.
Додека на bflix го имаш во 1080p што е сосема доволно... И на Нетфликс мислам дека повеќето се во овој квалитет. Не знам колку и како има во 4К материјал.
Сме гледале такви филмови со подновени на почеток на лето па на зима нигде ги нема...Па не гледам, освен ако Злате не располага со МОСАД технологија која потсвесно ќе ме натера да отидам во Прилеп и да си купам клима од кај Чапкунот!?
Една слика стави човекот да се пофали дека се подновил…
@zlatko_ti412 со здравје да си ја служиш, па таму зимоска впечатоци, мерења, што како задоволен, не задоволен…
Ќе видиш ти едно друго чудо викано играње тетрис со дајлинско од Амберот... де да попуштиш.... де да намалиш (пошо сам тоа не знае во преодниве периоди)види чудо. И на мицубиши климите им требало струја за да работат. ЦЦЦЦЦЦЦЦ..... безобразни јапонци
Сум постирал да.... ќе постирам и од новите до година здрави живи само....Mnbogu stari smetki si ispostiral
Знаеш ти убаво дека не сум ја од тие што на зима ги нема....Сме гледале такви филмови со подновени на почеток на лето па на зима нигде ги нема...
Турска ли е климата на Злате ? Ете слика ставил си пишува на кутијата дека не е Јапан...што ти негледаш тука, какви заговори правам јас ???
Покажан е покажан компресорот.... истиот модел што го носи и LN25.... само во АP варијанта иди без филтри во внатрешна и со еднореден изменуваш во надворешна.... па кошта 300еур помалце.kompresorot e pokazan na Youtube....
Барав исклучиво Мицу модел за од трпезарија да ја поткрепува LN35ката.Плус Злате сигурно знае и има и изгуглано и изгледано се што може за таа клима! За тие пари било кој би се интересирал…
Ова со "рекламава" не ти го спазив... еве екстра ќе ти одговорам дека на зимо ќе биди рекламата.ke ti odgovoram na poslednoto za reklamata za AP od ~50k denari
Mene postot za hbo na IoSono me nastrvi za star film pa go reprizirav eyes wide shut plus i za drustvo
Seuste se drzi. Kakva 10ka od film.
Pa i Nicol kakva e...![]()
Oh, Louis, Louis... still winning Louis...Snosti druzbata bese so Interview with the Vampire.
Kolku lud film. Ne pravat veke vakvi.![]()