Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Od Nolan samo eden e bezvremenski, begins e sosema soliden, ko noviov. Ama rises e teshko dzubre.

Ако некој ти мрси муда за Бетменов у приватна, њотче, да знаеш Патинсон се регистрирал.

Screenshot_20220307-185137_Chrome.jpg

Овој е добар ама сака 420€вриќи
Автоматски споено мислење:

Сепак ова го нарачав преку Амазон ќе стигне до петок па ќе споделам искуство понатака. (y)
Со здравје да си се служиш..

Snatch?
немогуќе да ти е и од овој подобар
иначе да,и ја кога го репризирав подобар ми беше,у топ 3 му е
Не можам многу да се сетам, Snatch ми е гледан сигурно пред 10 години, ќе го репризирам деноввиве па ќе пишам. Ама не знам тешко дека може да го победи триото Чарли - Метју - Фарел. Фантастични ми се сите.

Не можам многу да се сетам, Snatch ми е гледан сигурно пред 10 години, ќе го репризирам деноввиве па ќе пишам. Ама не знам тешко дека може да го победи триото Чарли - Метју - Фарел. Фантастични ми се сите.
ало не ти е Snatch најдобар, не си Гај Ричи фан

Доста со Грее. Кажете нешто за ВИВАКС АЕРИ.. Гледам по цел град монтирано. И дома монтирав за прв пат 5.5кв. Топли добро, нормално зависи од изолација.. а сметките.. околу 3000 - 4000 ден.
Дали некој мерел потрошувачка на ВИВАКС АЕРИ 5.5КВ?

На Winix-от му даваат 2 години гаранција и плус морам да ги менувам годишно ХЕПА филтерот и на три месеца карбон филтерот :(
На Амазон се 40-50€ комплет Хепа филтер + 4 карбон филтри.
Автоматски споено мислење:

Со здравје да си се служиш..
Здравје да имаш ама не го купив SHARP туку Winix си порачав.

Последно уредено:
Исто можи прмер Bathинсон..............пошто...

Ги немам гледано Твајлајт сеуште, така да, не сакам да си кварам слика за Бетменот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom