Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Woman in the Window - сосема океј филм. Океј и ништо повеќе. Онака 6/10 лабаво.

Како што сто пати променија release date и го растргнаа со критики мислев дека е некој trainwreck ама за среќа не испадна така.

The Woman in the Window - сосема океј филм. Океј и ништо повеќе. Онака 6/10 лабаво.

Како што сто пати променија release date и го растргнаа со критики мислев дека е некој trainwreck ама за среќа не испадна така.
Интересен, го изгледав пред некое време.
Чудни ми се тие фобии како страв од излегување надвор, од отворен простор. :)

Интересен, го изгледав пред некое време.
Чудни ми се тие фобии како страв од излегување надвор, од отворен простор. :)

Чудни но навистина постојат. Јас дури познавам личност со извесна агорафобија, за среќа далеку од тој степен што го имаше Ејми Адамс во филмов.

2/3 ми се гледани, и тоа едниот ми е од тебе, а другиот го гледав за да видам за каква глума добил Оскар Боги.
Фицкаралдо ми беше малку долг, ама ми се свиѓаше Вагнер.
А Боги ко Боги, секаде е ист, ама Оскарот сепак требаше да го добие за Казабланка, не е лош и во комбинација со Хепберн ама Ингрид е Ингрид

Завчера на FoxMovies у девет, го даваа Blade Runner.
Во девет и 50 веќе почна четвртиот блок реклами, од вкупно осум (од по 3-4 минути).
Грешно да не си броел? Ми се чини и повеќе од 8 пуштаат.

И тоа на секои 13 или 17 минути беше. Не знам кој филм го гледав, од 2 и пол саати, му додадоа уште саат, саат и нешто реклами.

Strucnjak, ajde ne se pravi pameten koga si daleku od toa, tvoite postovi i soveti se katastrofalni, polni so manipulacii i nevistini.
Od taa pricina, ne soli pamet koga si
daleku od toa.
Автоматски споено мислење:

Istoto vazi i za tebe

I za tebe

Ако мислиш дека мојот пост е манипулација, да организираме една посета на полиција кај стрелец и да ги провериме сите дискови...

Пред извесно време исто беше вака, ви понудив попуст на Митсу ЛН за да ја тестирате и да ја видите како модулира, ве снема една недела, збор не бекнавте, цел филм се потроши.

Не само на збор, еднаш да се покажевте и на дело, само гра гра гра слушаме овде.

Ако мислиш дека мојот пост е манипулација, да организираме една посета на полиција кај стрелец и да ги провериме сите дискови...

Пред извесно време исто беше вака, ви понудив попуст на Митсу ЛН за да ја тестирате и да ја видите како модулира, ве снема една недела, збор не бекнавте, цел филм се потроши.

Не само на збор, еднаш да се покажевте и на дело, само гра гра гра слушаме овде.
Ova za strelecov e bas vaka na forumov ,koga snemuva argumenti za odbrana go snemuva po 10dena ,i sekoj sto saka nekakvo info od temava dovolno e da citni 20tina strani i da gi razoblici prodavacive na gree i da se drzi podaleku od GREE ured za da se postedi od ponatamosni napadi i navredi kako nezadovolen korisnik na gree. A barem ovde se retki zadovolni korisnici od gree inverter so gree kompresor ,a pak od ovaj pularov eden nema spodeleno iskustvo i se cudam kako mu se preporacuva na bilo koj kako mnogu se zadovolni????

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jungle Cruise
no

Грубо и изнасилено се бутка политичка агенда низ филмот. Сета таа идеологија е неприродно вметната и штрчи низ филмот.

Последно уредено:
Размислувам да направам профил на Letterboxd. Е сега проблем ќе биде што нема шанси да се сетам на сите филмови што сум ги гледал до сега.

Се мислев кој би бил најлесен начин барем приближно да ги најдам, и се сетив на стариот профил што го имав на Flickchart (страната за оценување филмови head to head). Таму имам оценето околу 650 филма, но престанав некаде во 2016. Кога отворив, видов дека таму имам филмови кои толку ми се заборавени што не се ни сеќавам кога сум ги гледал. Меѓу нив некоја заборавена акција со Де Ниро во споредна улога, тинејџерска комедија која ни тие што глумеле во неа не ја паметат, германска комедија со Исус што се вратил во денешно време и италијанска комедија со Роберто Бенињи на млади години, скоро десет години пред La Vita e Bella.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom