Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Имате letterboxd? дајте профили да ве заследам.

Се следиме ние веќе :D

Ставај датум кога го логираш филмот за да видат и тие што те следат на нивниот хоум скрин

Какво расно убаво жениште е оваа Charlize Theron :love:
e68662793c0222bea3e2b830e807858612-08-charlize-theron.rsquare.w700.jpg
Секогаш ја преферирав пред Скарлет.
Ето
Скарлет и ја ја хејтав порано (и сеуште ми е тиња у фаца). Не знам зошто, секогаш ги споредував со Шарлиз Терон и она ми е ептен боље иако е 10 години постара.
Ама Џонтра, Маргот е пичкетина и има се.
Ќе ја одбиеш? :D
Боље е каде каде од Лоренс.
Рејчел е океј.
Мада Рејчел претежно ради nostalgia Mean Girls.

Да ептен е убава и нежна и има некој посебен став, зрачи со некоја енергија...

Шарлиз Терон не знам зошто и јас ја хејтав, ама ми стана симпатична после The Italian Job.

Тука на форумов имаш поубави од неа.
Да не претеруваме сега, тешки страшила го газат форумов.
Многу груба фаца има, машки црти.
И сега изгрдена е.
А да да морам јас да дадам коментар за сите.
Оваа исто 6/10
180px-Margot_Robbie_2019_by_Glenn_Francis_%28cropped%29.jpg
Ова мора да е фотошоп, нема шанси вака да се нашминкала. Па ја ќе ја нашминкав боље.

Ја како невин инцел шај нрд ненормално уживав во љубовната сцена со Патон Освалт.

Последно уредено:
Tesete se i dvajcata, momcinja od kolibi, so salcinja i kapcinja..... hahahaha
Mitsu za 100K kapcinja i salcinja vi dava gratis.
Ne ste ni 10% od prodazbata na Gree vo MK, sekoj den podolu i podolu ke bidete...
Pozdrav od GREE No. 1
Тоа кој колку проценти е, не ми е ич битно, ама дека Грее е број еден, мало сутра што би рекле комшиите!
Сум имал прилика да ги посетам дел индустриски зони и прилично повеќе фабрики! Технолошки процеси што ти не можеш ни да ги замислиш! Машини што коштаат милиони евра(буквално!)!
Никаде ама буквално никаде не сум видел Грее чилери! Што е право да кажам не сум видел Грее ни на контејнери!
Митсу и Грее не постојат во тој свет!
Вие тука може само да си се лажете и да си правите филмови дека сте многу битни! (За малопродажба зборам, а важи и за Митсу).
Таму кај што се бара квалитет и кај што се вртат милиони, не може ни да припарите!

Тоа кој колку проценти е, не ми е ич битно, ама дека Грее е број еден, мало сутра што би рекле комшиите!
Сум имал прилика да ги посетам дел индустриски зони и прилично повеќе фабрики! Технолошки процеси што ти не можеш ни да ги замислиш! Машини што коштаат милиони евра(буквално!)!
Никаде ама буквално никаде не сум видел Грее чилери! Што е право да кажам не сум видел Грее ни на контејнери!
Митсу и Грее не постојат во тој свет!
Вие тука може само да си се лажете и да си правите филмови дека сте многу битни! (За малопродажба зборам, а важи и за Митсу).
Таму кај што се бара квалитет и кај што се вртат милиони, не може ни да припарите!
Ah be dete malo, ja kaj sum pominal ti mozes da sonuvas.....
Golemite industrijski zoni si gi pominal.... hahahaha.

жената ги помести сите стандарди за убавина и е надвор од секаква конкуренција барем последниве 10 години.
Пре би разбрал на некоја (некоЈ не би разбрал :D) да не и се свиѓа Марго отколку ова.
Ја претера и ти сине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom