- Член од
- 11 јули 2021
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 20
Имате letterboxd? дајте профили да ве заследам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај го ти па ние ќе те заследимеИмате letterboxd? дајте профили да ве заследам.
Се следиме ние веќе![]()
HankChinaski’s profile
HankChinaski uses Letterboxd to share film reviews and lists. 438 films watched. Favorites: Blue Velvet (1986), Pink Flamingos (1972), Dancer in the Dark (2000), Persona (1966).boxd.it
Секогаш ја преферирав пред Скарлет.Какво расно убаво жениште е оваа Charlize Theron
![]()
Скарлет и ја ја хејтав порано (и сеуште ми е тиња у фаца). Не знам зошто, секогаш ги споредував со Шарлиз Терон и она ми е ептен боље иако е 10 години постара.
Ама Џонтра, Маргот е пичкетина и има се.
Ќе ја одбиеш?
Боље е каде каде од Лоренс.
Рејчел е океј.
Мада Рејчел претежно ради nostalgia Mean Girls.
Да ептен е убава и нежна и има некој посебен став, зрачи со некоја енергија...
Шарлиз Терон не знам зошто и јас ја хејтав, ама ми стана симпатична после The Italian Job.
Да не претеруваме сега, тешки страшила го газат форумов.Тука на форумов имаш поубави од неа.
Ова мора да е фотошоп, нема шанси вака да се нашминкала. Па ја ќе ја нашминкав боље.Многу груба фаца има, машки црти.
И сега изгрдена е.
А да да морам јас да дадам коментар за сите.
Оваа исто 6/10
![]()
I c what u did there.8.5/10
Тоа кој колку проценти е, не ми е ич битно, ама дека Грее е број еден, мало сутра што би рекле комшиите!Tesete se i dvajcata, momcinja od kolibi, so salcinja i kapcinja..... hahahaha
Mitsu za 100K kapcinja i salcinja vi dava gratis.
Ne ste ni 10% od prodazbata na Gree vo MK, sekoj den podolu i podolu ke bidete...
Pozdrav od GREE No. 1
Ah be dete malo, ja kaj sum pominal ti mozes da sonuvas.....Тоа кој колку проценти е, не ми е ич битно, ама дека Грее е број еден, мало сутра што би рекле комшиите!
Сум имал прилика да ги посетам дел индустриски зони и прилично повеќе фабрики! Технолошки процеси што ти не можеш ни да ги замислиш! Машини што коштаат милиони евра(буквално!)!
Никаде ама буквално никаде не сум видел Грее чилери! Што е право да кажам не сум видел Грее ни на контејнери!
Митсу и Грее не постојат во тој свет!
Вие тука може само да си се лажете и да си правите филмови дека сте многу битни! (За малопродажба зборам, а важи и за Митсу).
Таму кај што се бара квалитет и кај што се вртат милиони, не може ни да припарите!
Пре би разбрал на некоја (некоЈ не би разбралжената ги помести сите стандарди за убавина и е надвор од секаква конкуренција барем последниве 10 години.