Gledam se snajduvas so eurovent ,aj ako si vo moznost najdi mi za GREE G TECH 12.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gledam se snajduvas so eurovent ,aj ako si vo moznost najdi mi za GREE G TECH 12.
Ne trebale da mu ja predlozat za taa kvadratura, zatoa forumov e dosta informativen i ako procepka dopolnitelno ke znae sto da bara.
Во Африка се продаваат митсуБичи Јапан
Ne trebale da mu ja predlozat za taa kvadratura, zatoa forumov e dosta informativen i ako procepka dopolnitelno ke znae sto da bara.
Пријателе немам намера да се препукавам оти овде вие ги извртувате и најасните вистини инаку пуштав и видео клип со издув на Фујитсу и се гледа одлично така незнам што изведуваш и сам себе се Бламираш исто како овој Стрелецов кој викаше оти издувот бил 40степени и ако прднел ќе било потопло, само спинови правите и го упропасти сте целиот форум овде вие 5-6 луге кои постојано кружнитесо различни имиња
Јас знам еден модел... да ти го кажам?Imal li nekoj podatok koi inverteri kaj nas se so COP nad 4.30?
Galickive se barem original, ve otepaa nasekade..... a da znaes sto spremaat... ke bide smeski naskoro.
Ke ima naskoro top ponuda od Gree, pocekaj, 9k super model.
Za da go odrzi toa, naskoro ke ima Eurovent i na klimi..... togas sto pravime????
Ako saka da doznae, ke doznae, bidi siguren....a i naskoro ke se doznae.
U-crown ne e model koj nema veke da go ima, cisto za info. Noviot e na R32.
Amber Nordic isto taka e model koj ostanuva i ponatamu, kako top model.
Ke imas prilika, naskoro, da vidis uste dva novi modela.
Eve taze info, edniot e so UV.
Verojatno naskoro.
Pular e veke vo prodazba.
Naskoro ke ima dosta pozitivni raboti od Gree, ke gi cuete od monterite, korisnicite... I po toa sto go znam, uste mnogu dolgo ke bidat na taa pozicija, Broj 1.
Ke bide interesno naskoro, kako ke smeat hejterive i nivnite lajkadzii.... hahaha
Ke vidis nesto naskoro i posle da vidam iskren komentar.
Како прво и со 2.2 kw ќе грее одлично на -10 оти таа врши догревање а за догревање и е потребено 30 до максимум %50 од вкупната снага
Dok ti ne daju te podatke...Gledam se snajduvas so eurovent ,aj ako si vo moznost najdi mi za GREE G TECH 12.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pa i mojava gree g-tech nekako slicno raboti pa si rekov zaradi sto ne spusta pod 600w da ne ima eurovent pa da ima cop 6.77 (hahah)a ne kazal nikoj ,ili pak ako e kako sto velat vo prodazen salon deka minimum proizvedena toplina e 1000w a mene mi trosi 600w minimum na cas izleguva deka klimava ima cop 1.66 .Dok ti ne daju te podatke...
Ja sam skoro radio punih 20 danaeurovent u home varijanti za 2 kom Gree Muse 12.
Rezultat ispitivanja:
Na 0C, na svakih 55 min daje 15kw, po 1 min u proseku.
Mere zastite:
3m ispred nje je preporucljivo da sav namestaj bude od azbesta, a setnja ispred nje samo u vatrogasnom odelu.
Не наскоро. ВЕЌЕ СЕ NO.0@zlatko_ti412 Jas mislam deka naskoro gree vo mk ke stane NO.0 pa zatoa Sv b stalno veli naskoro naskoro naskoro gree NO.0![]()