Jbg ljudi nemaju pametnija posla već ovde i po drugim forumima trollati Gree , ipak treba ih razumjeti , ovoj Fujitsu trojki em je gree unakazio prodaju odličnim klimama za grijanje , em im je sam fujitsu sa trenutnom generacijom unakazio bilo kakvu šansu da budu konkurentni...
Hebote udarni proizvod je klima za hladjenje , dok je prvi pristojan model da valja cca 1000€ ... Slične ili skoro ista situacija je i s ostalim japanezerima ..
Zato neka tojka " modulira " a ljudi nek se smrzavaju (ko se zezne )
Kompresor 9btu ( u modelu 12 ) , tezina 24 kg
[
Tako ti je kad ti monter glumi stručnjaka ..Nego reci ti nama kako tebi klima modulira , nema veze šta si se smrzo zimus , vidiš da se i onako priča o grijanju na +10
Eto oričaj tu priču kolegi gore , čovjek se lepo ugrijao zimus..
Hebote udarni proizvod je klima za hladjenje , dok je prvi pristojan model da valja cca 1000€ ... Slične ili skoro ista situacija je i s ostalim japanezerima ..
Zato neka tojka " modulira " a ljudi nek se smrzavaju (ko se zezne )

Автоматски споено мислење:
Како прво Лажеш оти Кмта серијата грее одлично ,дај аргументи и докази а не блаа,блаа,блаа
Kompresor 9btu ( u modelu 12 ) , tezina 24 kg
[
Na žalost moja iskustva sa monterima su sasvim suprotna, dva puta su drsko i bezobrazno pokušali da me zaHebu, samo što posle obijanja o glavu sa LUCA, nisu izgleda mnogo brinuli da li bi isto tako mogli proći i sa onim što su stavili posle nje, tvrdeći da je i KMTA odlično rešenje, sa kojom neću imati problema kakvih sam imao sa prethodnom. Ono što meni bode oči je ta perfidnost u manipulisanju činjenicama, jer me nisu slagali, KMTA i nije problematična na način na koji je to bila LUCA, ali da je toliko nepouzdana kada su prelazni vremenski periodi, i takvo živo njesra kada je grejanje u pitanju to je nemoguće da nisu znali. Nije da im nisam sve lepo i na vreme rekao, skrenuo pažnju šta od uređaja hoću a šta neću, nije da nisu imali priliku da shvate sa kim imaju posla, ali eto, izabrali su da im je preča firma, brend i hleb koji od toga jedu, nego činjenica da bi posle taj hleb mogao da im presedne, i izađe na nos, i to po drugi put. A hoće.
Tako ti je kad ti monter glumi stručnjaka ..Nego reci ti nama kako tebi klima modulira , nema veze šta si se smrzo zimus , vidiš da se i onako priča o grijanju na +10
Da li misliš da će mu biti hladno sa Fujitsu klimama koje ima?Ako te Fujitsu ne ugreje neće ni jedna druga.To su klime koje rade onako kako i treba da radi dobar inverter.Ja mislim da ćeš ti da se slikaš sa tvojim klimama zimi![]()
Eto oričaj tu priču kolegi gore , čovjek se lepo ugrijao zimus..

Последно уредено: