Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The wailing ima atmosfera i e unikaten, potseka na moderna verzija na nasiot vampirdzija
Izvinete ja da prasam samo, kaj moze da go najdeme toj katalog za tapcovci?![]()
Друже ги исврти работите скроз... затоа и се заебав со Долче и Габана.Како прво мешаш баби и жаби кај текстилот е сосема друга прикаска и кај овие модни креатори го плаќаш дизајнот кај клими и техниката е сосема спротивно а тоа е
Што мислиш оти Мидеа,Грее,АУх не може да направи клима како Тошиба,фујитсу,митсибуши, Секако дека може но никој нема да ја купи по цена како за Тошиба, инаку Тошиба носи гмцц компресори кои ги произведува Мидеа но истите тие врвни компресори не ги сака Мидеа оти ништо нема да продаде,
И колку време им требаше на Грее да се пробијат на пазар за да продаваат клими од 60000-70000 денари
Немате доволно искуство и само летате инаку јас после 22 години во трговија со техника не сретнав да некоја безимена фирма е подобра во квалитет од некој бренд а да е поефтина од брендот
Овие приказни нема да ти поминат ни кај малите деца освен кај МалоумнитеДруже ги исврти работите скроз... затоа и се заебав со Долче и Габана.
Пример Кариер ист модел од Мидеа е 100€(најмалце)поскап само оти се вика Кариер.
По твојата логика за цена некој ќе преплати Кариер мислејќи дека зима квалитет.
И остај прикаската дека Мидеа не ги сакала компресорите што ги употребувала Тошиба. Па јас имам ставано на темава за поскапа Мидеа со ист гмцц компресор како Тошиба.
Второ, 22 години во продажба на бела техника ти се очигледно недоволни за да знаеш дека клими од:ТЦЛ,Аукс,Мидеа,Вестел,Чиго...сосем безимени марки на времето што мораа да продаваат под лепенки како:Фонко,Фуего,Филиа и ред други. Направија подобри клими од тогашните јапанци и корејци! Да, прошетај малку по институции или згради и ќе видиш миљон од тие стари клими како работат сеуште! Баш пред некој ден случајно видов иста фуего како мојата како си грее во една канцеларија.
Најди ми јапанац од тоа време што сеуште работи и јави ми! Ќе ти пишам и број во пп.
Не не убедуваш нас што не "заебале" со но-нејм марки остај да си патиме како што си патиме дваес години со едни исти клими...Овие приказни нема да ти поминат ни кај малите деца освен кај Малоумните
-и југовци работат по 20-30години но не се опели или Мерцедеси
-Само во твојот ум може да биде клима 20000 и клима 40000 исто или оваа од 20000 да е подобра
Немаш ти врска од трговија и искуство освен продавање муда за бубрези на форумов
-Немам намера да те убедувам Птици Селицо
Јас кажав оти сум работел 22 години а не дека сум сега,Не не убедуваш нас што не "заебале" со но-нејм марки остај да си патиме како што си патиме дваес години со едни исти клими...
Гледај ете штом си трговец убедувај некои наивни што клима незнаат што е.
Тогаш нарачај си од Али баба но нејм клима зошто зимаш од тукаНе не убедуваш нас што не "заебале" со но-нејм марки остај да си патиме како што си патиме дваес години со едни исти клими...
Тогаш нарачај си од Али баба но нејм клима зошто зимаш од тукаНе не убедуваш нас што не "заебале" со но-нејм марки остај да си патиме како што си патиме дваес години со едни исти клими...
Фино вака за комфор и перформанси што зборуваш. Како Топ-Шоп да слушам... постојано топла вода како измислуваат и премислуваат... а продаваат краен чкарт.Јас кажав оти сум работел 22 години а не дека сум сега,
Автоматски споено мислење:
Тогаш нарачај си од Али баба но нејм клима зошто зимаш од тука
И зошто не возиш Југо,или,Лада,зошто возиш други нели и овие траат 20 год ама трошат како трактор и комфорт никаков,а кај поскапите автомобили потрошувачка, мала,брзина голема,комфорт лудило, е оваа ти е и за било што Али за клими оваа не го разбираш а за автомобили го разбираш
Автоматски споено мислење:
Тогаш нарачај си од Али баба но нејм клима зошто зимаш од тука
И зошто не возиш Југо,или,Лада,зошто возиш други нели и овие траат 20 год ама трошат како трактор и комфорт никаков,а кај поскапите автомобили потрошувачка, мала,брзина голема,комфорт лудило, е оваа ти е и за било што Али за клими оваа не го разбираш а за автомобили го разбираш
Фино вака за комфор и перформанси што зборуваш. Како Топ-Шоп да слушам... постојано топла вода како измислуваат и премислуваат... а продаваат краен чкарт.
Врв на консумеристичкото општество во кое човек мора постојано да купува нови работи иако не му требаат. До уметност го донесоа продавањето/купувањето како чиста среќа да купуваш кога ќе купиш нешто ново.
А да се вратам на темава...
1.Кој те убедил дека новиве(инвертериве) се покомфорни?! (Слободно дај цитирај научна студија)
2.Како тоа трошат како трактор?! Си измерил да видиш?
Јас сум спремен да те побијам по било која точка.
П.С. и возам Рено Меган од тие со "газот" шејк,шејк што праватИ на крај памет не ми паѓа да ја сменам за било која од стотиците грдосии
што сега се продаваат.
На крај краева кој што го прави среќен тоа нека тера..