Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да било очајно детство, ако Powerpuffs ви се симбол за детството. :D

Кога веќе ќе има live верзија на Powerpuff Girls, зошто да нема на Џони Браво? :cool:

Или е премногу "бел маж" за денешни стандарди?

Пауерпаф? Детство?

Колку години имате вие тука? 10?
Од каква корист ти е информацијава? Т.е. како е поврзано прашањево со темава?
Никад не ги разбирам овие муабети демек види ја колку сум возрасен, а вие деца?

Од каква корист ти е информацијава? Т.е. како е поврзано прашањево со темава?
Никад не ги разбирам овие муабети демек види ја колку сум возрасен, а вие деца?
Поентата не е тоа. Поентата е дека мене ми личи дека скоро се појавија, затоа што сум постар. Кога си постар 10-15 години ти личат ко 2-3.

Поентата не е тоа. Поентата е дека мене ми личи дека скоро се појавија, затоа што сум постар. Кога си постар 10-15 години ти личат ко 2-3.
И јас не би рекол дека ми се детство иако ги фатив, сепак 98ма била првата епизода ко што видов а 2005 последната.

Moze li nekoj da objasni kako se pravi edno propisno montiranje na klima, konkretno me interesira postavuvanjeto bakarna instalacija, povrzuvanjeto, testovite sto se pravat pred vakumiranje, drugo vakumiranje i se sto sledi polnenje so freon, ako moze nekoj strucno da objasni, moze i za kompletna instalacija, ne me mrzi da citam :) i sto mislite, kolku monterite od razlicnive nasi firmi rabotat dobro i propisno, kolku vreme treba da se napravi kvalitetna montaza, blagodaram odnapred

Лиам Неесон на стари години стана акциона ѕвезда а сега и Боб Оденкирк
:pos:

Ама Кити Кет брејслетот ... не знам и јас зашто толкава оценка, но краток е и не е лош за тепање време. Ми беше чудно Оденкирк да го гледам во таква улога, мал и ситен крши кичми, али ок. Не се става во иста категорија со Џон Вик, каде и кучето реално беше далеку послатко од мачето овде.

The courier е солиден. Иако има помала оценка од акцијава погоре.

Не се разбирам многу, можда и инвертери ке чистат ковид, во моментов само прочистувачи на воздух против ковид се нудат и по порталиве и по ФБ има такви реклами, најмалку 3 такви производа може да се најдат кај нас, дури има што се на попуст.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom