Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Moze li nekoj da objasni kako se pravi edno propisno montiranje na klima, konkretno me interesira postavuvanjeto bakarna instalacija, povrzuvanjeto, testovite sto se pravat pred vakumiranje, drugo vakumiranje i se sto sledi polnenje so freon, ako moze nekoj strucno da objasni, moze i za kompletna instalacija, ne me mrzi da citam :) i sto mislite, kolku monterite od razlicnive nasi firmi rabotat dobro i propisno, kolku vreme treba da se napravi kvalitetna montaza, blagodaram odnapred

Лиам Неесон на стари години стана акциона ѕвезда а сега и Боб Оденкирк
:pos:

Ама Кити Кет брејслетот ... не знам и јас зашто толкава оценка, но краток е и не е лош за тепање време. Ми беше чудно Оденкирк да го гледам во таква улога, мал и ситен крши кичми, али ок. Не се става во иста категорија со Џон Вик, каде и кучето реално беше далеку послатко од мачето овде.

The courier е солиден. Иако има помала оценка од акцијава погоре.

Не се разбирам многу, можда и инвертери ке чистат ковид, во моментов само прочистувачи на воздух против ковид се нудат и по порталиве и по ФБ има такви реклами, најмалку 3 такви производа може да се најдат кај нас, дури има што се на попуст.

Последно уредено:
Slusam Toshiba se prodava na nekoja CVC firma
Baterijo ode i tvoj Japan u Galicani :)
I Ostavki letale

Последно уредено:
Slusam Toshiba se prodava na nekoja CVC firma
Baterijo ode i tvoj Japan u Galicani :)
I Ostavki letale

Hahahahaha , so Covid cistenjevo so klimive do kaj si nesto i svez vozduh nesto i procistuvanje, da ne frla i zlatnici koga ke prefrla ventilot ladenje/greenje . Koja smeska od pazar ste, samo da se butne nesto od tezga

Koga si tolku golem.mangup ova ti bese podole na vestite, ali te znaeme kakov podmukol sitkac na klimicki si i opasen manipulator. Probien si ko baterija vo galicko daljinsko

Последно уредено:
Eve gi se vratija na forumot. Bas cudno mi padna koga gledam kolku napusteno izgledase forumot ako zememe vo predvid deka sekoj den forumov imase i po 50 postovi a sega naednas se zapusti

Еден мал детал во врска со Fonko:
Вчера решив да се навратам на Fonko и да прочепкам малку по интернетов и случајно го пронајдов ова:

1618872654043.png
Како што можете да видите на сликата, некоја клима под марката Inada го има истото далечинско со климите на Fonko. За жал, не успеав да најдам било каква слика од внатрешната или надворешната единица на климата Inada, но што успеав да најдам е дека Inada е јапонски производител на столови за масажа со седиште во Осака, Јапонија. Значи повторно тапкаме во место и се уште никој не знае кој ги произведуваше климите на Fonko ама се знае дека Fonko е полска фирма, а не тајванска, се извинувам за грешката во мојот предходен пост. Ако најдам нешто повеќе ќе ве известам ама не верувам ништо да се пронајде за сега. Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom