Corvus
Latrodectus
The Rock во болница лежи, стиска бицепс и ја пука лонгетата на раката.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Rock во болница лежи, стиска бицепс и ја пука лонгетата на раката.![]()
Cistev fioki i ja si najdov vo kutijata od unimetarot sonda od tie preciznite haha e sea koj meri poprecizno.....
![]()
Da bese strelco ama ne si izglea mnogu sakaat da bidat......Ti demnese i cekase nesto da iskoci i da komentiras hahahh plus 5 e vo skopje ti ako si vo gevgelija moze e 10...Да бев Стрелчо сега ќе ти се смеев зошто ти троши 2200w за 55 степени издув na +10 надворешна и од око вака цоп 3.
Баш ме интересира да пресмета тој што ги знае формулите.
Da bese strelco ama ne si izglea mnogu sakaat da bidat......Ti demnese i cekase nesto da iskoci i da komentiras hahahh plus 5 e vo skopje ti ako si vo gevgelija moze e 10...
Cistev fioki i ja si najdov vo kutijata od unimetarot sonda od tie preciznite haha e sea koj meri poprecizno.....
![]()
Ајде гледам прогнозиве викаат ќе залади викендов пак до кај -7 или може и -10.... ќе имаш прилика да ја изјачиш и снимиш нешто посалам.
btw. тој инфрацрвениот термометар ја мери температура на површината кај што светиш.
isto e koga e roknata na 30 taka raboti dali -10 ili kako sea plus 5, samo so razlika sto sega imav otvoreno 2 balkonski vrati vo dve razlicni sobi promaja da napravam posto zagrevase odma i spustase samata klima zatoa i go pokazuvav kolku meri klimata vo sobata 28 stepeni predhodno imav spusteno temperatura so promajata na 22 za da mozam da go snimam videovo inace odma modulira. A so normalna rabota do 0 ili 1 stepen nadovreshna so 550 do 600w tera a koga bese ladno pred nekolku nedeli okolu 750 850 se dvizese modulacijata i namestena 23 ili 24 da odrzava, a koga e toplo nadvor kako denovive 520 530w...eve sea bash udrete matematika deka ne ja znam formulata neznam dali ke se zakacat samo slikite ednite se na turbo 800m3 a drugite se na 3ta brzina 630m3 odnosno 4ta ako se racuna i silent. kaj sto trosi 550w e na 800m3 a 580w e na 630m3, nadvor e 4stepeni.
Nego iam naracano takov termometar kako tvojot go cekam da mi stigne negde e zaglaven veke mesec i kusur da mi bese tuka ke se nakanev edno klipce ke ti snimev specijalno za tebe deka amberot vadi nad 60 stepeni
Ova Amber li e?Cistev fioki i ja si najdov vo kutijata od unimetarot sonda od tie preciznite haha e sea koj meri poprecizno.....
![]()
eve ti go kodot od termometarot koga ke e vo mk kazi mi i togas za tebe specijalno ke namestam i ke sedam pod klima pola saat da ti snimam klipce da si zadovolen posto od sliki ne se gledalo a sliki a klip isto raboti kako na slikite sto mislis deka 1500trosi i sum ja cekal 550w da spusti...Од слики нишо не се пресметува... се знае тоа како се прави.....
Викендов се очекуваат пак минусни температура, -7... -10 можеби....
Ќе најдеш уште едно термометарче да го ставиш над климата да се гледа температурата на усис и ќе снимиш бар едно 20-30 мин.
Ако мислиш дека ќе ти намалува/модулира отвори врати кон салон или други соби.... дури можеш да отвориш прозор за дур снимаш... на -10 надвор со отворен прозор сигурно нема да угаси
btw. Памтам еднаш рече дека си порачал од алиекспрес термометар како мојот со 2 сонди.... уште не ти е стасан?
So 600w vadi izduv 25c toest LADEN izduv ili ja greshka sum. Ovaa beter nego mojot hansol.isto e koga e roknata na 30 taka raboti dali -10 ili kako sea plus 5, samo so razlika sto sega imav otvoreno 2 balkonski vrati vo dve razlicni sobi promaja da napravam posto zagrevase odma i spustase samata klima zatoa i go pokazuvav kolku meri klimata vo sobata 28 stepeni predhodno imav spusteno temperatura so promajata na 22 za da mozam da go snimam videovo inace odma modulira. A so normalna rabota do 0 ili 1 stepen nadovreshna so 550 do 600w tera a koga bese ladno pred nekolku nedeli okolu 750 850 se dvizese modulacijata i namestena 23 ili 24 da odrzava, a koga e toplo nadvor kako denovive 520 530w...eve sea bash udrete matematika deka ne ja znam formulata neznam dali ke se zakacat samo slikite ednite se na turbo 800m3 a drugite se na 3ta brzina 630m3 odnosno 4ta ako se racuna i silent. kaj sto trosi 550w e na 800m3 a 580w e na 630m3, nadvor e 4stepeni.
po moja matematika cop nesto nad 5.05 vo treta brzina dava na nadvoresna 4 stepeni toa e ok i taka deklarirana i e 5.1
trosi ama bash kako sto e deklarirana i kako sto treba, a neznam sto model e na klipot se gleda ubavoOva Amber li e?
Troshi ko da e nadvor montirana a ne vnatre.
of lelelel greska si odma se letas nesto da izmrcis ama utna ovoj patSo 600w vadi izduv 25c toest LADEN izduv ili ja greshka sum. Ovaa beter nego mojot hansol.
Koj model Gree e ova?