- Член од
- 9 август 2017
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 43
Сеуште има субвенции иако се премногу глупаво смислени, ти дај си од џеб 1000еуро после ќе ти ѓи вратиме??? ( ако ти ѓи вратат на коњ си ) можеше подобро да се изведе однеси шпорет добиј ваучер за клима или префрлање пари одма а не вака.. а да прашам дали некој воопшто добил пари назад ?Епа еве има ефтини! 500-1000евра има клима. Па толку даваш за дрва или повеќе? Башка и субвенции имаше од 1000евра.
Да не се залажуваме дека е до цената на климите. Не е. До погрешни сфаќања е. И секако до крадење дрва.
Автоматски споено мислење:
Има табела за екстра клими до 52000 која колку топлина дава до -15 табелата е од тигарче.Се слагам, има за 500€ - кинески, има за 1000€ - јапонски. Исто и за промена во размислувањето се согласувам.
Научниит труд од м-р Кокотов беше токму за едукација и подобрување на свеста кај нашите сограѓани. Јас бев убеден дека тоа е очигледно. Се прашувам каде сум бил нејасен или сум згрешил, кога вие искусните членови не сте го препознале.
Би сакал да обрнам внимание на идните корисници дека ДОБРА клима која би греела една просторија од 30 м2 , на -10 Целзиуса , со нови прозорци и изолирана фасада, не е ефтина.
Би ги замолил постручните од мене да дадат стручно мислење, кој се и колку коштаат тие модели.
Слободно исправете ме.