Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pogore e kazano.Sto bi mi preporacale
Klima Gree Fairy Inverter GWH12ACC
ili
TOSHIBA MIRAI RAS-B13BKVG-E1 Inverter
Nikad vishe ne bi kupil Gree klima ured.
Posebno so tvojot budzet.
Da ne uplodiram videa pak tuka da vidis zashto ne bi kupil.
Ne bea "ton" videa tuku edno.Баш сподели не интересира, јас имав споделено еден тон видеа од џубре Амбер на Грее и ладен туш после дифрост, и рингла потрошувачка, ме интересира што имаш ти да споделиш.
Секако се знае до 30 илјади денари се зима нешо кинеско, било грее, мее алибаба, зандубара марка на клима и очекуваш нишо од неа. 40-50-60 се зема нешо јапонско попрефинето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toa ti e osnoven model, najdolna klasa na bilo koj brend.Malce ako sakas da mi objasnis sto e vlezen model
ZA 500W Fairyto e pojako od Miraito i so podobar COPSto bi mi preporacale
Klima Gree Fairy Inverter GWH12ACC
ili
TOSHIBA MIRAI RAS-B13BKVG-E1 Inverter

затоа и постирав споредба на тие две клими за да се види дека модело на HAIER во се е подобар од моделот на TOSHIBA.Dzabe gledas flexis i toshiba na ovoj forum samo za GREE se komentira.. A bash i mene me interesira mislenje od nekoj sto STVARNO SE RQZBIRA I ZNAE DA NAJDE TOCEN EUROVENT.i najvaznoto koristi mitsubisi kompresor i dizajnski e mnogu dobra carbonska vnatresniot del

Macci daj nekoe servisno nesto verodostojno pa da vidime sto ima toj Flexi a sto ima ta nekoja Toshiba...ne ni pratam sto sve sporeduvateзатоа и постирав споредба на тие две клими за да се види дека модело на HAIER во се е подобар од моделот на TOSHIBA.
споредбата на клими со возила не оди.
возилата имаат многу делови за да бидат цели.во климите има многу помалку делови во кои нема некоја голема разлика во квалитетот.софтверот можеби да,има разлика.но и да има разлика во деловите сигурно е мала,занемарлива која нијанса би влијалела на нешто...
Златко еве со оваа споредба точно е дека се плаќа повеќе за името,за брендот,за цела таа пропаганда која кошта многу.
ама и овој модел на Хаиер е еден од најдобрите и сигурно нема да ставаат лоши неквалитетни делови туку впрочем ќе ставаат најдобри,најквалитетни делови.
незнам зошто @Strelec избегава да коментира за споредбава,па макар не се работи за Грее модел.
вака сега би бил нај неутрален( непристрасен) со коментари![]()
Do 30000 se zima neshto od plasticarite. Bar si znaes od start deka si se zaebal.Баш сподели не интересира, јас имав споделено еден тон видеа од џубре Амбер на Грее и ладен туш после дифрост, и рингла потрошувачка, ме интересира што имаш ти да споделиш.
Секако се знае до 30 илјади денари се зима нешо кинеско, било грее, мее алибаба, зандубара марка на клима и очекуваш нишо од неа. 40-50-60 се зема нешо јапонско попрефинето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
затоа и постирав споредба на тие две клими за да се види дека модело на HAIER во се е подобар од моделот на TOSHIBA.
споредбата на клими со возила не оди.
возилата имаат многу делови за да бидат цели.во климите има многу помалку делови во кои нема некоја голема разлика во квалитетот.софтверот можеби да,има разлика.но и да има разлика во деловите сигурно е мала,занемарлива која нијанса би влијалела на нешто...
Златко еве со оваа споредба точно е дека се плаќа повеќе за името,за брендот,за цела таа пропаганда која кошта многу.
ама и овој модел на Хаиер е еден од најдобрите и сигурно нема да ставаат лоши неквалитетни делови туку впрочем ќе ставаат најдобри,најквалитетни делови.
незнам зошто @Strelec избегава да коментира за споредбава,па макар не се работи за Грее модел.
вака сега би бил нај неутрален( непристрасен) со коментари![]()

Не ти...Ониe "Другите" си мислат дека нема да ги најдемеНе сумнјам дека ти најбрзо ќе ги најдеш....
Јас треба цела вечер да потрошам и дали ќе ги најдам![]()