- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 8.339
А зинеш лажеш(као прво)
Имала едната Еуровент ама другата немала...лажеш у старт и двете имаат
Прегледај го приврзокот 270543Прегледај го приврзокот 270542
Со должна почит кон присталициве на Јапанциве, ама треба да реагирате кога некој ваков прилепски мангуп ве дупчи а му ќутите и ве дупќи со 4.7kw na -7
Ама чисто ме интересира твојата елеборација и логика како ти функционира и да ми објасниш мене и на сите тука во што е појака и поточно како е тоа е измерено дека е појака на уштрб на што?...зошто таа џомити појаката Хаиер so J искочи појака и од Даикин Sеnsira 5.5кw со ист Еуровент 4.07
Прегледај го приврзокот 270544
Со 4.7kw J-to е појака вероватно и од Митсу ФХ50, и од LN50 клими од стартни 60 докај 100к и више, Тошиба и Кариерките ги јаде уште у 18к варијанта, ама пошто истите носат и едно и друго сеедно е кај ке легнат јајцата/парите...некој грејач или радијатор да не има у оваа со "Ј" џоа појаката што кошта нешто ситно под 40к што е 20к далеку у старт од другиве?
Мило ми е што знаеш и потврдуваш зошто со прилепчанец не треба да се зафаќаш зошто во Прилеп мајмун не игра.
Мило ми е што потврдуваш со еуровент тоа што го пишав. Тундрата со Ј е подобра од тундрата со М. Како, зошто, дали потплатиле не сум ФБИ за да истражувам. Ако на официјални документи и тестови не веруваме на кого ќе веруваме, тебе каде секој збор е лага?
Од целиот пост каде што укажував на ознаките, дека таа со Ј е вистинската Green, а таа со М е Плус и дека во продавнициве кркамба праат и ни самите не знаат што продаваат, ти се фати на тоа дека кажав оти таа со М немала Еуровент. Сепак на крајот го потврди дека таа е послаба, имала или немала еуровент.
Очаен обид да деградираш мислења, очаен.