Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ako saka da doznae, ke doznae, bidi siguren....a i naskoro ke se doznae.
Па јас сакам да дознаете. Цело време ве поттикнуваме да дознаете.
Само мислам дека не сакате да дознаете намерно.

Само пазете на начинот затоа што многу лесно можете да го повлечете цел форум во провалија.

Ти кажав еднаш и еве уште еднаш ти кажувам: Мали деца ќе плашиш кај тебе пред зграда.

@Sv B

ne e od Kina, made in Thailand e Toshiba Mirai, sto tolku se voznemiri. Inaku, neli ti zastapuvas kineski brend i za tebe toa e prednost. ili samo za tvojot galicki brend e prednost, a drugite klimi ako doagaat od Kina se nikakvi, dzabe parite. odluci se sega Kina e vo red ili ne e ??
Od pricina sto necitas skoncentrirano:
Sto pati kazav eve i sega, JAPANEC AKO KUPUETE.. KUPETE SI JAPANEC PROIZVEDEN VO JAPAN, KINEZ VO KINA... SVE OSTANATO E KOPIJA.

Што ребрендира Шаоми знаеме? Дали е Грее или Мидеа?

Не верувам дека ќе се поефтини од Тосот или Вивакс, така да тешко дека ќе се пробијат кај нас.

Тоа можеби за подобра интеграција со Ми Хоум би било добро, да си имаш термометри низ собите, па да насочи вратичка на лево и горе, па да упали ладење, па приметило дека се готви, па накај кујна. Па забележало дека се бања некој се кренала влага префрлила на одвлажнување. Тоа е добар момент. Да може од 3-4 сензори да добие информација за просторот и подобро да нагоди.

Па јас сакам да дознаете. Цело време ве поттикнуваме да дознаете.
Само мислам дека не сакате да дознаете намерно.

Само пазете на начинот затоа што многу лесно можете да го повлечете цел форум во провалија.

Ти кажав еднаш и еве уште еднаш ти кажувам: Мали деца ќе плашиш кај тебе пред зграда.
Mukla monterce....

Тошиба имаат големи попусти во моментов.
Клими кои навистина работат на - 15.
Сега им ги измеша математиките, ти од Митсубиши си или Тошиба? Или Митсубиши внатрешна со Тошиба надворешна?

Сега им ги измеша математиките, ти од Митсубиши си или Тошиба? Или Митсубиши внатрешна со Тошиба надворешна?
Sam se izmesal veke, ama kaj Japankive se e mozno. Sega ke gi mesaat, belkim nekoj melez saglam ke izleze.

Он е од тие што до вчера мрчеа зашто Грее нема Еуровент а самиот има купено два Вивакси и ги рекламирал у секоја можна ситуација како подобри од Грее.
Инаку е од Прилеп каде клима се купува на пишанка и за 100ден ја носиш дома, фискална после кога ке ги исплатиш ратите (што ако читаш меѓу редови е реклама за ефтино, ама и слабо за греење)
Дива лига е таму и продажбата и советите од "монтерчиња" кои за да земат пари за монтажа ке ти увалат штогоде.
Сега кога Грее има Еуровент им се потроши муницијата па сега се труби дека биле до -10 и требало до -15. и на тоа се додава дека се кинези, да кинези ама со Еуровент ;)
И сега им паѓа продажба на Виваксите...и мора да се критикува макар биле измислени постовите, без знаење и аргументација
Автоматски споено мислење:

Хаха @lazo_dlgio ги помешал Акаунтите....до пред малце имаше пост во кој ми мене одговара за пост во кој ја него не сум го спомнал туку му реплицирав на @El profesor и кога свати го избриша.
Администрација да им ги провери дуплите узери на овие двајца , двајцата зачленети 2020та....Ботови на Тошиба, Хаиер итд итд
Ако не се лажам и двајцата треба да имаат понекоја Тошиба дома или Хаиер и сосе нив и цел комшилук го топлат.....мизерија маркетинг со намножени задоволни...

Последно уредено:
Он е од тие што до вчера мрчеа зашто Грее нема Еуровент а самиот има купено два Вивакси и ги рекламирал у секоја можна ситуација како подобри од Грее.
Инаку е од Прилеп каде клима се купува на пишанка и за 100ден ја носиш дома, фискална после кога ке ги исплатиш ратите (што ако читаш меѓу редови е реклама за ефтино, ама и слабо за греење)
Дива лига е таму и продажбата и советите од "монтерчиња" кои за да земат пари за монтажа ке ти увалат штогоде.
Сега кога Грее има Еуровент им се потроши муницијата па сега се труби дека биле до -10 и требало до -15. и на тоа се додава дека се кинези, да кинези ама со Еуровент ;)
И сега им паѓа продажба на Виваксите...и мора да се критикува макар биле измислени постовите, без знаење и аргументација
Автоматски споено мислење:

Хаха @lazo_dlgio ги помешал Акаунтите....до пред малце имаше пост во кој ми мене одговара за пост во кој ја него не сум го спомнал туку му реплицирав на @El profesor и кога свати го избриша.
Администрација да им ги провери дуплите узери на овие двајца , двајцата зачленети 2020та....Ботови на Тошиба, Хаиер итд итд
Ако не се лажам и двајцата треба да имаат понекоја Тошиба дома или Хаиер и сосе нив и цел комшилук го топлат.....мизерија маркетинг со намножени задоволни...
Апсолутно е точно ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom