Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj mozam da najdam takov merac?
Imas na aliexpress. Najdobro od tam poracaj

Jas imam vakvo provereno 2 godini kako rabote bez problem toa ti e 1600 denara bezicno a ako veke ne ti se dava tolku pari imas i vakvo so kabel evtino koe e isto taka provereno za samo 500 denara

Го гледавте Doctor Sleep? Го бива?
Не е лош, не е ни којзнае што, ама е предолг искрено. Не знам што повеќе да ти кажам од ова ако не ти е гледан.

Zdravo, dali nekoj ima informacija kolku e minimalnata i maksimalnata potrosuvacka na u-crown 3.5ka??

Zdravo, dali nekoj ima informacija kolku e minimalnata i maksimalnata potrosuvacka na u-crown 3.5ka??
700w na 25.C (3) brzina FAN a maksimalna e 1280w ali toa e na pocetok nekoj si 20 sekundi dodeka stabilizira i se siminja na 700w. A mislam deka ja imam videno i pomalce od 700w. Sea za sea rastura... Nadvoresnata edinica e tifka ne treba ni buferi da se stavat, a za vnatresnata e VRV.. fantazija. Pozdrav.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Извинете на латиницата... [emoji3]

Klaus ми е најдобар анимиран за годинава, ме изненади позитивно. Влегува во категорија на Zootopia и Coco кои први на памет ми идат од понови анимирани што ептен ми се допаднале.

Во повеќето pdf сервисни што се достапни ја дава само номиналната од 970W, а според ова што најдов на нет минимална е 100W максимална 1680W. IMG_20191124_221245.jpg

Дали може некој податок да сподели околу потрошувачката на Амберо'т 3,5'ката и на колку од прилика ви се наместени климите во ноќен режим на работа

700w na 25.C (3) brzina FAN a maksimalna e 1280w ali toa e na pocetok nekoj si 20 sekundi dodeka stabilizira i se siminja na 700w. A mislam deka ja imam videno i pomalce od 700w. Sea za sea rastura... Nadvoresnata edinica e tifka ne treba ni buferi da se stavat, a za vnatresnata e VRV.. fantazija. Pozdrav.

na 25 kolku temperatura odrzuva vo sobata? i mislam deka uste w ke spusta nadole na ovie t.

Дали може некој податок да сподели околу потрошувачката на Амберо'т 3,5'ката и на колку од прилика ви се наместени климите во ноќен режим на работа

Камо за сите модели да имаше вака богато презентирано...

Amberot od 07h do 00.00 potrosi 7.8kw na 24 fan3(medium)/od 00 do 07 na 21° / 0.9kw ili vkupno za 24h 8.7kw podeleno na 24h prosek 362.5w na cas.! Mnogu/malce ne znam ....
Nadvoresnata temp.ne bese povejke od 8° , vremeto mn.vlazno i magloovito... Na poladno ke vidime ...

Amberot od 07h do 00.00 potrosi 7.8kw na 24 fan3(medium)/od 00 do 07 na 21° / 0.9kw ili vkupno za 24h 8.7kw podeleno na 24h prosek 362.5w na cas.! Mnogu/malce ne znam ....
Nadvoresnata temp.ne bese povejke od 8° , vremeto mn.vlazno i magloovito... Na poladno ke vidime ...
kojajacina na amber? i kolku kv grees?

Once upon a time in Hollywood, ремек дело. Премалце крв за Тарантино, ама пак ремек дело. Бред Пит ненадјеблив лик, настрана шо изгледа како модел за долен веш на 56 години, па и глумчиште ипол какви емоции доловува. :cuc: За ДиКаприо да не зборуваме, класика. :cuc::cuc:

Da se nadevame deka ova se odnesuva i za kaj nas, nosat isti oznaki za Haier FLEXIS Eve za nadvoresnata link za servisno
1U35S2SM1FA service manual -> LINK Nadvoresna

kojajacina na amber? i kolku kv grees?
Amber 12ka/ 40m2/ 2.65 visina ,itong zidana,vnatresna standard maltarija ,pvc bez fasada.
Автоматски споено мислење:

Da se nadevame deka ova se odnesuva i za kaj nas, nosat isti oznaki za Haier FLEXIS Eve za nadvoresnata link za servisno
1U35S2SM1FA service manual -> LINK Nadvoresna
Na.ova servisnovo mene taka mise gleda ili vistina e kapilara.??

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom