Kaj mozam da najdam takov merac?Купете мерач за влага па измерете ја влажноста на воздухот, кај мене е 60% влажноста а се греам на клима, во лето значително паѓа околу 30%.
Овде имаат најголем изборKaj mozam da najdam takov merac?
Imas na aliexpress. Najdobro od tam poracajKaj mozam da najdam takov merac?
700w na 25.C (3) brzina FAN a maksimalna e 1280w ali toa e na pocetok nekoj si 20 sekundi dodeka stabilizira i se siminja na 700w. A mislam deka ja imam videno i pomalce od 700w. Sea za sea rastura... Nadvoresnata edinica e tifka ne treba ni buferi da se stavat, a za vnatresnata e VRV.. fantazija. Pozdrav.Zdravo, dali nekoj ima informacija kolku e minimalnata i maksimalnata potrosuvacka na u-crown 3.5ka??
na 25 kolku temperatura odrzuva vo sobata? i mislam deka uste w ke spusta nadole na ovie t.700w na 25.C (3) brzina FAN a maksimalna e 1280w ali toa e na pocetok nekoj si 20 sekundi dodeka stabilizira i se siminja na 700w. A mislam deka ja imam videno i pomalce od 700w. Sea za sea rastura... Nadvoresnata edinica e tifka ne treba ni buferi da se stavat, a za vnatresnata e VRV.. fantazija. Pozdrav.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Камо за сите модели да имаше вака богато презентирано...Дали може некој податок да сподели околу потрошувачката на Амберо'т 3,5'ката и на колку од прилика ви се наместени климите во ноќен режим на работа
I sega ...??? Izgleda videle od Gree pa si vikaat daj i nie da stavime ...eve go videoto za Haier FLEXIS ima greaci na kondezКондиціонер Haier Flexis Invertor ||| Замовляйте в інтернет магазині Probity
Кондиціонер HAIER FLEXIS INVERTER - побутовиј кондиціонер з підвиштеним класом енергоефективності А +++ / А ++. Рівень шуму внутрішнього блоку знижено до 16 д...www.youtube.com
Amberot od 07h do 00.00 potrosi 7.8kw na 24 fan3(medium)/od 00 do 07 na 21° / 0.9kw ili vkupno za 24h 8.7kw podeleno na 24h prosek 362.5w na cas.! Mnogu/malce ne znam ....700w na 25.C (3) brzina FAN a maksimalna e 1280w ali toa e na pocetok nekoj si 20 sekundi dodeka stabilizira i se siminja na 700w. A mislam deka ja imam videno i pomalce od 700w. Sea za sea rastura... Nadvoresnata edinica e tifka ne treba ni buferi da se stavat, a za vnatresnata e VRV.. fantazija. Pozdrav.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
kojajacina na amber? i kolku kv grees?Amberot od 07h do 00.00 potrosi 7.8kw na 24 fan3(medium)/od 00 do 07 na 21° / 0.9kw ili vkupno za 24h 8.7kw podeleno na 24h prosek 362.5w na cas.! Mnogu/malce ne znam ....
Nadvoresnata temp.ne bese povejke od 8° , vremeto mn.vlazno i magloovito... Na poladno ke vidime ...