- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.971
@rusrus едно мора да сфатите а тоа е дека форумов е за да се споделат искуства а не да се навредувате па ние да толерираме и кога на крај ќе се отерате у пичку материну ние да бришеме и да казнуваме за да дојде до постови „зошто мене ме казнивте а овој не“ или „мене не ме казнувајте, имам јас знаење и кредит на темава али овој другиов нема поима, па не е битен“.
Се додека се навредувате и водите нецивилизирана дискусија, санкциите ќе бидат присутни. Верувај, сме се справувале со даааааааааааалеку понеелоквентни и поголеми идиоти од членови. Се разбира, не сакам да ве навредам, во ниту еден момент, сакам да кажам дека имате знаење само нивото на дискусија треба да го подигнете, за и ние да бидеме „чисти“ и да немаме основ да ве казнуваме, нешто што не ни сакаме всушност да го правиме.
Тоа што го направил некогаш Мистичен е негов печат и јас, Бранчез или Илумиус не можеме да одговараме за истото.
Се додека се навредувате и водите нецивилизирана дискусија, санкциите ќе бидат присутни. Верувај, сме се справувале со даааааааааааалеку понеелоквентни и поголеми идиоти од членови. Се разбира, не сакам да ве навредам, во ниту еден момент, сакам да кажам дека имате знаење само нивото на дискусија треба да го подигнете, за и ние да бидеме „чисти“ и да немаме основ да ве казнуваме, нешто што не ни сакаме всушност да го правиме.
Тоа што го направил некогаш Мистичен е негов печат и јас, Бранчез или Илумиус не можеме да одговараме за истото.
, овој што го спомнуваш треба да даде софра на цел форум и да се извини
на неговите постови, ако не е избришано ќе најдеш понешто!