Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш ги фатив за лажниот попуст што го нудат и ми ебаа мамата. :icon_lol:
јас ги фатив сегаа за 10 год. гаранција во лага (која реално е една година останатите си ги доплаќаш по пропис) па никому ништо

@Strelec
Covece!!!!!!!!!!!!! Citas li ti sto pisuvas?????? Znaci stanav diler na TOSHIBA (erlija neka e da se fati nekoj dinar za pivo i cigari-i ako ostaviv tutun), zatoa sto tvrdam deka vo Makedonija e preskapa!!!!!!!!!!!!!!??????????? Ova mi lici na vassiot seljacki marketing so GREE.
Zosto sum go promenil stavot? Zatoa sto svativ deka nesto natprosecni klimi kako GREE se velicaat ovde kako ikoni, od edna strana, od druga strana, mi smeta koga nekoj samo ja pa ja ti tutka pod nos edno te isto, stava grafikoni, gi zema zdravo za gotovo i pri toa ima krajno bezobrazen odnos i recnik. Ti prodolzisi so rabotata kade sto si zastanal, eve sezonava e pred vrata.
A mene pak ce te zamolam uste ednas da ne me citiras i spomnuvas, bidejci jas nekako uspevam da se vozdrzam da ne go pravam so tvoite postovi.
Na granica sum da ne ucestvuvam vece tuka poradi nervoza sto ja stvaraat par likovi, zosto ne mozeme da diskutirame bez navredi i respekt?

Za ova e baniran zlatko minatata godina i najmalku uste 10 profili bea banirani vo toa vreme(site neistomislenici na strelec)

И, што вика китапот?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ќе провериме и ќе пишеме. Ќе ја разгледам до вечер и дискусијата зошто Златко бил баниран и ќе пишам тука.

Za ova e baniran zlatko minatata godina i najmalku uste 10 profili bea banirani vo toa vreme(site neistomislenici na strelec)

Ова според мене не е ни за опомена не па за перманентен бан. Ветувам, ќе видам што биднало. Затоа друг пат користете ја опцијата пријави лошо мислење.

Еве ќе ти кажам лани во кратки црти што се случуваше. Грее имаше демек официјален профил и секоја промоција ја објавуваше во постови, незнам кој исто постираше некоја промоција од друга фирма и експресно беше избришан. На прашањето зашто така се брише едно а другото се остава, господинот шериф банираше десет души буквално чисто само на прашање, без навреди или било што против правилата. Во меѓувреме му се испушти и напиша, грее плаќа и може да постира линкови другите несмеат. Сите што имаа различно мислење од неговото или било што постирано против грее беа бришени и банирани. И да не заборавам, стрелец пошто беше бела мечка буквално секој втор пост му беше навреди и пцуење против кого сака без воопшто некој нешто да го санкционира.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Во ред дечки, ве прочитав сите, да стигнам дома ќе проверам што е работата, продолжете си сега со дискусии најнормално.

Bas go otvoriv hrvatskiot forum i tamu gi krivat za manipulacii i strelec i toj srbinot sto se prepukuvaat tuka.Sekade se so ist stil i manipulacii.
И на други МК форуми како и неколку балкански. Јавна тајна е нивниот форумски маркетинг. Жалосно, затоа што ГРЕЕ е многу подобра фирма од што они ја претставуваат и заради кои ја замразија сите.

@Ilumious @Peja989 @Branchez
Problemot e vo toa sto koga si dolgo na edna tema togas site se znaeme gore dole i nekogas nervoznite reakcii na clenovite se opravdani a nekogas ne. Zavisi za sto se diskutiralo i zavisi kolku nekoj pridonesuva i analogno na toa i da se naljuti nekad e opravdano na nekoj nacin ako se razbirame. Koga nekoj so dva i pol posta i nula pridones na temava ke mu "ripne" na Strelec na primer i posle spomenatiov bezobrazno odvrakja mozam da go razberam. Slicen primer bi dal i za doktorot Zmigo, kakov takov bas on ja pocnal temava i ponekad se drznuvaat i nego da mu pisuvaat zeleni a si treba malce sens deka sepak on e tatko na temava koja puni veke 938ma stranica i zatoa respekt pa makar i da ne ti se svigja negovoto razmisluvanje za nesto ...
Ponatamu sto se tice Zlatko ili @tzlatko sto so pravo vi komentiraat clenovite zasto poradi nadmenost ili brzopletost na moderator bese izbaniran trajno. Znaci eden Gigant na temava u pridones i znaenje izbaniran brzopleto samo ja osakati temava. Istoto vazi i za Strelec na primer, i da se "iskurcil" nekad na nekogo ima covekot nagomilano kredit so pridones i zatoa moze da mu se progleda niz prsti, na Zlatko morase da mu se progleda i bas nivnite dueli bea najplodni i najinteresni na temava..
Sledi banot na @vedar i toa za bezazlena sala adresirana na gree hejterite vo koja ic ne mi e jasno kako tolku mnogu mu se povredija cuvstvata na moderatorot za da udri traen ban i toa buum bez opomena bez nisto.
Ima i drug interesen primer so nedela dena banot na @murto samo zatoa sto komentira izdrzano i na nivo...
tzlatko ban.png 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 07.jpg

@rusrus едно мора да сфатите а тоа е дека форумов е за да се споделат искуства а не да се навредувате па ние да толерираме и кога на крај ќе се отерате у пичку материну ние да бришеме и да казнуваме за да дојде до постови „зошто мене ме казнивте а овој не“ или „мене не ме казнувајте, имам јас знаење и кредит на темава али овој другиов нема поима, па не е битен“.

Се додека се навредувате и водите нецивилизирана дискусија, санкциите ќе бидат присутни. Верувај, сме се справувале со даааааааааааалеку понеелоквентни и поголеми идиоти од членови. Се разбира, не сакам да ве навредам, во ниту еден момент, сакам да кажам дека имате знаење само нивото на дискусија треба да го подигнете, за и ние да бидеме „чисти“ и да немаме основ да ве казнуваме, нешто што не ни сакаме всушност да го правиме.

Тоа што го направил некогаш Мистичен е негов печат и јас, Бранчез или Илумиус не можеме да одговараме за истото.

@rusrus

Тоа што го направил некогаш Мистичен е негов печат и јас, Бранчез или Илумиус не можеме да одговараме за истото.
Ниту можете да го поправите!
Ќе си остане тепаниот тепан , ...........!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom